En Çok Para Kazandıran Uygulamaların Listesi - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

En Çok Para Kazandıran Uygulamaların Listesi


Sadece bir yıl içinde akıllı telefonunuzun parasını çıkarabileceğini biliyor musunuz? Üstelik pek de yorulmadan. Sözün özü; "bazı uygulamaları kullanarak para kazanabileceğinizi duymuş muydunuz?"


Arama motorlarında şöyle bir gezinerek para kazandıran uygulamalar hakkında onlarca yazı bulabilirsiniz. Ancak bu beylik yazıların çoğu eski ve kullanıcılara güven vermiyor.





Bu yazımda; okumaya değer, çalışmasanız hatta uyusanız dahi size az da olsa kazandıracak uygulamalara değineceğim. Yine bu tip yazılarda "yüzlerce dolar kazan.." gibi başlıklar görebilirsiniz ki çoğu ciddiyetten uzak.


Her zaman söylediğim gibi bu tip kazançlar mikro gelir yolları ve influencer veya bir ünlü olmadığınız müddetçe dijital dünyada bu paralara ulaşmanız imkansıza yakın.


Esasen bu tip uygulamalardan para kazanabilmek için gizli müşteri olmak, bazı güvenilir anket sitelerine takılmak, kaliteli fotoğraflar çekmek gibi görevleri yerine getirmeniz gerekli. Üstelik Avrupa ve Amerika'da başta anket siteleri olmak üzere iyi paralar ödeniyor.





Sizden üyelik ücreti isteyen uygulamalara güvenmeyin derim. Bir de her işte olduğu gibi burada da en azından bir 10 dakikalık rakip & şikayet analizi yapmak faydalı olacaktır. En azından bir kaç sözlükte vakit geçirebilir kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsiniz.


  • Big Time Cash - Oyun oynarak para kazanmak isteyenlere.
  • BigoLive - Canlı yayın yoluyla para kazandıran uygulama.
  • B4U Global - Para kazandıra kripto para uygulaması.
  • SnackVideo - Singapur merkezli TikTok alternatifi.
  • InboxDollars - Oyna, anket doldur ve kazan uygulaması.
  • OctaFX - Kripto paralarla işlem yapabileceğiniz e-ticaret uygulaması.
  • MistPlay - Oyun oynayarak para kazanabileceğiniz bir başka uygulama.
  • CashPirate Buzz - Oyna ve kazandığın ödülleri paraya dönüştür uygulaması.


2021'de Para Kazandıran Uygulamalar Nelerdir?


Benim de bir üyeliğe sahip olduğu Fiverr, iş yaptırmak isteyenle birilerini bulmak isteyenleri buluşturan bir pazar yeri. Elbette cüzi bir komisyon aldığını da unutmamak gerek. Bizdeki Bionluk'a benzese de dövizle ödeme yaptığı için çok daha avantajlısı.


Bakın bu da benim profilim. Şimdiye kadar 21 Euroluk bir bakiyem var ve biraz daha biriksin istiyorum. Eğer az da olsa İngilizce biliyorsanız kesinlikle ama kesinlikle bir profil oluşturmalısınız. Şahsen bir kaç aylık bir maceram olsa da 2 sipariş aldım bile.





YSense ile Anket Doldurarak Kazan


Hemen sorunuzu cevaplayarak başlayayım. Evet YSense güvenilir bir anket şirketi ve ödeme yapıyor. Şimdilerde işten güçten vakit ayıramıyorum ama 50 Dolarlık 5 ödeme almıştım. Bir çok anket firması var ancak sadece bu arkadaşlarda üyeliğim mevcut. 



Swagbucks ile Araştırmalara Katıl


Piyasa araştırma uygulaması Swagbucks, yine çeşitli anketleri doldurarak, çevrimiçi alışveriş yaparak ve verilen görevleri yaparak para kazanabileceğiniz güvenilir bir uygulama.


Toluna Az da Olsa Kazandırıyor


Toluna hem iOS hem de Android cihazlarda kullanılabiliyor. Burada biraz sabretmek gerekiyor ki Türk insanına göre değil. Benim şahsen kararsız kaldığım ama ödeme yaptığını bildiğim bir anket ve araştırma uygulaması.


Google Ödüllü Anketler


Uygulamada da çok kısa bir sürede anket doldurarak para ödülü kazanabiliyorsunuz. iOS kullanıcıları ödemeyi Paypal üzerinden, Android kullanıcıları ise Google Play kredisi olarak alabiliyorlar. 


Google Play'deki bir çok uygulamayı bu uygulama üzerinden almıştım. Telefonunuzda bulunması gereken bir başka uygulama. Çok karmaşık değil, sorular tamamen günlük yaşam kullanımlarıyla ilgili.


App Trailers ise piyasadaki bu ve buna benzer bir çok uygulamanın artıları ve eksilerini sizler için araştıran değişik bir uygulama. App Trailers piyasadaki uygulamaları anlatan 30 saniyeyi bulmayan kısa videolar sunuyor.





Akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası ve herkes akıllı telefonlarıyla para kazanmak ister. Bu yüzden bu rehberi internetten gerçek para kazanmak için en iyi android uygulamalarını isteyenler için hazırladım.


Şahsen Fiverr'e ve UpWork'e kesinlikle üye olun derim. Bionluk gibi yerel pazarlarda ne yazık ki para yok. Ortalık ölücü ve kalitesiz işler yapan tüplü monitör cengaverleriyle dolu. 


Bu yazımda; para kazandıran uygulamalar, dolar kazandıran uygulamalar, gerçek para kazandıran oyunlar, Türkiye'de para kazandıran uygulamalar, fotoğraf çekerek para kazandıran uygulamalar ve para kazandıran işler arama sonuçlarına karşılık gelecek bilgiler derledim. Umarım yorumlarınızı paylaşırsınız.


Bu arada bir web sitesi kurmak, halihazırdaki sitenizi geliştirmek veya dijital pazarlama alanında destek almak isterseniz medyabudur@gmail.com e-posta adresimiz veya 0532 591 57 71 numaraları telefonumuz üzerinden bizlere ulaşabilir ve teklif alabilirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir