Anket Doldurarak Para Kazanma Siteleri - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Anket Doldurarak Para Kazanma Siteleri


Anket doldurarak para kazanma adına sizler için bazı bilgiler toparlamak istedim. Malumunuz bir çoğumuz için gereksiz gibi gözüken bu adımla gerçekten para kazanan (misal ben) arkadaşlar var. Gerçekten derken ayda maksimum 50-100 dolardan bahsediyorum ki günümüz şartlarında kötü bir para değil.


Konumuz; anket doldurarak para kazandıran siteler yani anket doldurarak para kazanma sistemleri!


Evvela şu sorulara tatmin edici cevaplar arayarak işe başlayabiliriz: Anket doldurarak para kazanmak gerçek mi? ve Şayet gerçekse bu işten ne kadar para kazanabiliriz?





Girişte de ifade ettiğim gibi bir influencer, kanaat önderi, yoğun takipçiye sahip bir kişi olmadığınız müddetçe öyle binlerce dolar kazanmanız mümkün değil. Bunu kim der ve savunursa çok ciddi dolandırıcıdır belirteyim.


Bu da şu şekilde oluyor. Anket doldurarak elbette para kazanabiliyorsunuz ancak asıl parayı sizin referans linkiniz üzerinden ilgili sisteme kaydolan kişiler üzerinden kazanıyorsunuz. REF link de denen bu sisteme çoğumuz aşina. 


Totalda 249 dolar kazandığım Ysense - ki burada editlenmemiş ekran görüntüsünü paylaşıyorum güzel bir sistem. Şimdilerde elim pek anket doldurmaya gitmiyor ancak 8 dolar da birikmiş hesabımda. Ysense'de para çekebilmek için hesabınızda 52 dolar olmalı. 2 dolar komisyon kesiliyor ve 50 dolar TR bankasındaki TL hesabınıza gönderiliyor.


Evet hayat kurtaratan paralar değil ancak bunun gibi bir kaç güvenilir sisteme zaman ayırarak mikro gelir elde edebilirsiniz. Artısı gerçekten ödeme yapıyor oluşları, eksisi ise sizlere bir değer veya bilgi katamıyor oluşları.


Erkeklere nazaran; kadın üyeler, orta ve ileri yaştaki üyelere çok daha fazla anket gönderimi planlandığından, üyeliklerinizi; eşiniz, anneniz veya kardeşiniz üzerinden açmanızı ve firmaların tamamına kayıt olarak kazançlarınızı kesinlikle katlamanızı tavsiye ediyorum.


YSENSE'e burada paylaştığım link üzerinden üye olabilirsiniz.


Evet bu bir risk ve firmanın bunu tespit ettiğinde ödememe yapmama hakkı mevcut ancak gerçekten kamufle olabilirseniz kazancınızı katlamanız mümkün. Türk anket sistemleri biraz mezarcı ve Ysense gibi sağlam olmayabiliyorlar ancak yine de denemenizi öneririm.


Biz Türk firmalarını da merak ediyoruz diyenlere detaylı bir liste paylaşayım; Life Points TR, Ipsos TR, Panel Station, Fikir Pazarı, Valued Opinions ve Survey Pago.


Bu arada YSENSE'e kefilim ancak bu üstteki arkadaşlarla çalışmadım şimdi samimi olalım. 


Yukarıda belirttiğim anket firmalarına kayıt olduktan sonra, bilgilerinizi eksiksiz doldurmanız çok mühim. Aksi taktirde özensiz ve güven vermeten profil bilgilerine sahip olunacağı için anket gönderimleri  azalacaktır. Kısacası kendinizi bu şirketlere ne kadar iyi tanıtırsanız, o denli kaliteli anket doldurma, dolayısıyla o kadar çok anket üzerinden para kazanma şansına kavuşabilirsiniz.


Ad & Soyad yahut IBAN bilgilerinizi çekinmeden paylaşmanız ne kadar güvenilir olabilir? Burada biraz da devreye karşılıklı güven giriyor. Eğer firmaya gerçek bir anket katılımcısı olarak kaydolur ve aslında bulunması pek de zor olmayan bu verileri firmayla paylaşırsanız, bu arkadaşlar yani anket doldurarak para kazandıran siteler de güven duyup daha çok anket gönderecek ve her konuda size öncelik tanıyacaktır. 


Hesabınızı bu şekilde aktif zenginleştirmeniz , sizin gerçek bir kişi ve gerçek anlamda anket doldur para kazan siteleri için istekli bir dijital kullanıcısı olduğunuzu göstermekte ve de en güvenilir anket siteleri neredeyse bu şekilde işlem yapan tüm üyelerini öne çıkarmaktadır.


Eğer posta kodunuzu bilmiyorsanız PTT’nin şu adresinden kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Spam hesap olarak etiketlenmemek için tüm bilgilerinizde samimi olmalısınız. Kayıt sonrasında bir iki saat içinde yeni anket geleceği için spam kutusu dahil tüm mail arşivinize bakın. Anket gelmediyse yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir.


Bu arada makalede sık dile getirdiğim YSENSE'in Chrome tarayıcı eklentisi mevcut. Anket geldiği zaman tın tın diye ötüyor ve bildirim geliyor. Mutlaka kurmanızı tavsiye ederim. Devam edelim,


Anket sitelerinden gönderilen tüm anketleri doldurmak zorunda değilsiniz elbette ancak doldurmanızı tavsiye ederim. Ysense'in anketleri yarım dolardan 1,30 dolara kadar değişen değerlere sahip. Türk firmalarını da inceleyerek kar zarar hesabı yapabilirsiniz.


Trafik alan bir web siteniz veya bir sosyal medya hesabınız varsa sahip olduğunuz bu faydayı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Tabi burada samimi olmanız şart. Şimdi ben ara ara YSENSE'in REF yani referans linkini paylaşıyorum. Benim üzerimdem kaydolan arkadaşların bir kayıpları olmuyor yani onlardan kesilip bana aktarılmıyor. Burası da mühim.


Gelelim ödeme kısmına. Ben şahsen 50 dolar olduğu zaman çekim talebi gönderiyorum ama farklı anket sitelerinin farklı "minimum tutarları" olabilir. Burada atlamadan bir önemli bilgi daha paylaşmak isterim. Eğer Türkiye harici ülkelerden bu makaleyi okuyorsanız çok daha şanslısınız zira ABD anketleri hem çok kazançlı hem de 5 dolar olsa bile çekim yapabiliyorsunuz. Muazzam!


Anket doldurarak para kazanma sitelerinden ne kadar gelir elde edebilirim?


Dediğim gibi mail ve bildirim pencerenize tam hakim olmanız gerek. Anketleri hızla yanıtlarsanız o anket için tanımlanan kullanıcı hakkının da içinde olursunuz. Yani bildirime 1 hafta sonra tıklarsanız "bu anket için maksimum katılımcı sayısına ulaşıldı." yanıtını alabilirsiniz.


Anket sitelerinden elde ettiğim gelirler bana nasıl ulaşacak?


Ysense ile çalışmaya ilk başladığımda bir hediye çeki alıp Amazon TR üzerinden harcamıştım. İlk aldığım ürünler bir elektrikli ızgara ve LC Waikiki ürünüydü. Tabi PAYPAL üzerinden de ödeme yollayabilirler, biraz beklerseniz banka hesabınıza da gönderebilirler. Ben çekim talebi gönderdiğimde en geç 2 gün içinde hesabıma göndermiş oluyorlar.


Anketler çok uzun!


Bazı anketleri tamamlamak 15 dakikayı bulabiliyor ancak emeksiz de kazanç mümkün değil. Şunu belirteyim soruların mantığını tam anlamıyla çözdükten sonra eliniz hızlanacak. Bu arada aman ileri-ileri diyerek atlamayın. Sistem soruya ayıracağınız ortalama vakti tahmin edebildiği için köpürtme bir işlem varsa bunu fark eder ve sizi banlayabilir.


Tam anketin ortasındaydım, sistem beni attı, dolandırıcı bunlar!


Bu soru ve şikayet bize gelen, forumlarda gözümüze çarpan en baba soru. Şimdi uzatmadan şöyle izah edeyim; abur cubur üzerinden paralı anket varsa ve siz diyet yapıyorum derseniz sistemin sizi başta veya ortada atmasına şaşırmamak gerek. Benim de sık başıma geliyor. Çok kafaya takmıyorum zira sistemle aramda bir güven problemi bulunmamakta.


Ücretli anket siteleri gibi basit bi web aramasıyla derin sonuçlar bulmak mümkün ancak hangi sistemin ne kadar güvenilir olacağı konusunda kefil değilim. Bahsettiğim gibi Türk anket siteleri bana biraz güven vermiyor gibi gözüküyor ancak sadece bir gününüzü ayırırsanız ne kaybedersiniz ki?


O halde toparlayalım; para kazandıran anketler için bir kadın veya tütün kullanan orta yaşlı bir erkek olarak kendinizi kurgulayabilirsiniz. Burada sistemin etrafından dolanmak söz konusu. Her ne kadar bu şekilde davranmayın denilse de risk almanızı öneririm.


Online anket doldurma veya çevrimiçi anket doldurma sizi zengin etmez ancak şunu itiraf edeyim Garanti Bankasına ilk 50 dolar param geldiği zaman aşırı mutlu olmuştum. 50 dolar şimdiki kurla 411 TL yapıyor. Kötü para değil bence.


Aklınıza takılanlar mutlaka olacaktır. Bana medyabudur@gmail.com e-posta adresi üzerinden veya iletişim sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Yorum kısmı üzerinden de ilerleyebiliriz. Han Duvarları cevaplar vereceğimden emin olabilirsiniz.


Yorumlarınız Değerlidir