Google Ödüllü Anketler ile Para Kazanma Yöntemi (2023) - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Google Ödüllü Anketler ile Para Kazanma Yöntemi (2023)


Google ödüllü anketler ile para kazanma yöntemi, mikro gelir elde etme odaklı yaşayan arkadaşlar için resmi ve güvenilir bir uygulama. Sizler için Google ödüllü anketler nedir sorusuna odaklanacağız ve internetten nasıl para kazanabileceğinizi maddeleyeceğiz.


Google Ödüllü Anketler, Google Play Store'da harcayabileceğiniz para kazanmanızı sağlar. Bundan en iyi şekilde yararlanmak için listeleyeceğimiz ipuçlarını kullanın!


Google Play'de ücretsiz uygulamalar, oyunlar, filmler, TV şovları ve kitaplar almak üstelik bunu ücretsiz olarak yapmak ister misiniz? 





20 milyonun üzerinde yüklemeyle bu son derece popüler bir uygulama, ancak onu tam potansiyeliyle kullanıyor musunuz? Google Ödüllü Anketler ile daha fazla para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?


Google Ödüllü Anketler Nasıl Çalışır?


Google Ödüllü Anketler, Android kullanıcıları ile sınırlı değildir. Bir iPhone'unuz varsa, ona da yükleyebilir ücretli anketlerden yararlanabilirsiniz. iPhone kullanıyorsanız, PayPal hesabınıza yatırılırken, Android kullanıcılarının Google hesaplarına yatırılacağını unutmayın.


Google Ödüllü Anketler'i akıllı cihazınıza indirdikten sonra, normal Google hesabınızda oturum açmanız gerekir. Ardından, kısmen bu karşılıklı yarar sağlayan ilişkideki rolünüzü anladığınızdan emin olmak ve kısmen de demografik bilgilerinizi paylaşmak için kısa bir test anketini tamamlamalısınız.


Google Ödüllü Anketler, son alışveriş deneyimlerinize veya ziyaret ettiğiniz noktalara dayalı olarak size anketler gönderir. Alışveriş yaptıysanız, bir cevap verebilmelisiniz.


Bu anketler bir kaç sorudan oluşur ve tamamlamanız 10 saniyenizi bile almaz. Bu açıdan bakıldığında normal anket sitelerine nazaran son derece avantajlıdır.


Dediğimi gibi anketlerin tamamlanması yaklaşık 10 saniye sürer ve genellikle hesabınıza birkaç sent ya da TL eklenmesiyle sonuçlanır. Birkaç hafta içinde Play Store'da harcamak için yeterli krediye sahip olabilirsiniz. Ben şahsen yıl sonunda kullanıyorum.


  • Konum servislerinizi etkinleştirmelisiniz ki size özel anketler oluşsun,
  • Google Ödüllü Anketler'deki birçok anket son ziyaretlerinizle ilgilidir.
  • Şehirde yaşayıp gezip tozan kırsaldakine göre daha çok anket alır,
  • Google Ödüllü Anketler için bildirimleri etkinleştirdiğinizden emin olun,
  • Düzenli alışveriş yapan kadınlar daha çok fırsata sahip,
  • Uygulama, kötü yanıtları filtrelemek için ara sıra "sahte" anketler sunar,
  • Samimi olun ve gitmediğiniz bir yere gitmiş gibi davranmayın,
  • Eylül-Aralık aylarında daha sık anketler gelir,

Hileli sorular, ziyaret etmediğiniz bir yere gidip gitmediğiniz veya yapmadığınız bir aktiviteye katılıp katılmadığınızı sorabilir. Sahte soruları tespit etmek kolaydır ancak aldatıcı cevaplar vermek uzun vadede size daha az para kazandıracaktır.

Google Ödüllü Anketler kredisinin süresi 12 ay sonra dolar, bu nedenle uygulamayı kullanmaya ve kredileri harcamaya devam etmeniz gerekir. Aksi takdirde, zamanınızı ve emeğinizi boşa harcamış olursunuz.

Sonuç olarak, metropol bir ortamda aktif bir iş, sosyal ve alışveriş hayatı, Google Ödüllü Anketler'de nasıl daha fazla anket alacağınızın cevabıdır.

Google ödüllü anketler nedir, Google ödüllü anketler hile ve ödüllü anketler başlıklarına değindiğimiz yazımızı sevdiğinizi ve güzel bir yorumlar bizi ödüllendireceğinizi düşünüyoruz.

Yorumlarınız Değerlidir