İnternetten Para Kazanmak Anket Doldurarak - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

İnternetten Para Kazanmak Anket Doldurarak


İnternetten para kazanmak anket doldurarak, Google anket doldurarak para kazanma ve reklam izleyip anket doldurarak para kazanma gibi arama sonuçları ile mikro gelir elde edebilsek de tanıtımlarında belirttiği gibi ayda 100 dolar kazanmak pek mümkün değildir. İzah edeyim.


Anket siteleri evet çoğu gerçekten parar verir ancak bunun için en azından günde 1-2 saatinizi monitör başında geçirmeniz gerekir ki zaman zaman sıkıcı olabilen bu iş için kimi zaman günde 3 dolar kimi zaman çok daha azını kazanabilirsiniz. 


Anket doldurarak para kazanan var mı sorusuna altına basa basa evet yanıtı verilse de Türk firmalarından uzak durulması kaydı şartı eklenmelidir. Bunun için basit bir anket doldurarak para kazanma siteleri web araması ile bir kaç sonuca ulaşılması mümkündür. Sizler için en bilindik ve en güvenilir anket doldurma siteleri listesi paylaşmak isterim:





Öncelikle anket doldurarak para kazanabileceğiniz sitelerdeki anketler ki kimi 10 dakika kimi daha kısa sürer; cinsiyete, kişinin yaşadığı bölgeye ve coğrafyaya göre değişiklik gösteren yapılardır. Tam çözerken sistem beni attı anket yarım kaldı bu adamlar dolandırıcı diyerek sistemden soğuyup kaçmak sık gözlemlenir bir durumdur. İzah edeyim,


Anketin herhangi bir yerinde sizin uygun olmadığınızı fark eden site size kibarca teşekkür edip yol verebilir. Sık karşılaşılabilir bir durumdur. Devamında sövüp kaçmak yerine en azından ilgili sitenin forum kısmına şöyle bir göz atmak faydalı olacaktır.


Ücretsiz anket doldurarak para kazanma anketler ile ilerleyebileceği gibi bir oyun indirmenizi oynamanızı ve belli seviyeye gelmenizi isteyen senaryolar da mevcuttur. Türkiye'de anket başına 0.10 USD de verebilirler 1.20 dolar da.


Bu arada eğer tarayıcı üzerinden ilerliyorsanız bildirimleri açmalısınız ki anket kotası sınırlamasına takılmadan hızlıca anketi tamamlayıp ödemenizi alabilin. Bazı anket siteleri e-posta gönderebilir bazı anket siteleri mobil cihazlar üzerinden ilerlemenize izin verir. 


Bakın tekrar altını çizeyim ayda 2000 TL kazan, anket doldurarak ayda 3000 TL kazan gibi bir tanıtım cümlesi vs görürseniz ortada bir dolandırıcılık olduğuna kanaat getirebilirsiniz. Bir influencer, ünlü veya buna benzer bir kişi olmadığınız müddetçe bu paraları kazanmanız mümkün değildir. 


Anket doldurarak en iyi senaryoda ayda 50-60 dolar kazanabilirsiniz ki bu da esasen kötü bir para değildir. Eğer yoğun trafik alan bir web siteniz veya sosyal ağınız varsa burada yayınladığınız "üye ol sen de kazan" linki üzerinden her üye başına komisyon kazanırsınız ki asıl para buradan kazanılır.


Gelen kişiden bir para kesilmez ve o kimse anket doldurup para kazandırdıkça çektikçe size de cücük cücük paralar gelir. 


Anket Doldurarak Para Kazandım mı?


24 Aralık 2018'de üye olduğum YSENSE anket sitesi üzerinden tam 275 dolar kazanmışım ki günlük kurla 4.070 TL yapıyor. Şu anda 29,49 USD'lik bakiyeyi 52 dolara tamamladığım zaman bir 50 dolar daha alabileceğim.


Anket siteleri samimi olarak konuşmam gerekirse insana pek bir şey kazandırmayan, öğretmeyen yapılar ve size verdikleri bir kaç sent dolar kazandıklarının yanında devede kulak bir para. Özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinde yaşıyorsanız yabancı dilinizin de avantajıyla çok daha fazlasını kazanmanız mümkün. 


Türkiye'de bu işlere heves eden arkadaşların, çok fazla anket gelmiyor, sistem tam anketin ortasında beni attı gibi şikayetleri ABD ve Avrupa'da pek görülmüyor. O kadar çok anket var ki sadece tek günde onlarca dolar kazanmanız olası.


Anket Doldurarak Para Kazanma Siteleri


  • Ysense
  • Branded Surveys 
  • Swagbucks 
  • Toluna 
  • Lifepoints 
  • i-Say 
  • Opinion Outpost 
  • Valued Opinions


Bu sitelerden sadece YSENSE'i denedim biraz da Toluna'yı inceleme şansım oldu. Diğerleri basit web aramalarında en sık karşımıza çıkan anket siteleri olduğu için listeye girmeye değer kazandı. 


Konudan konuya geçiyorum ancak Google Ödüllü Anketler'i de telefonunuza indirip kurmanızı öneririm. Buraya gittiniz mi, şirketiniz de kaç kişi çalışıyor, evli misiniz, kaç çocuğunuz var gibi birkaç saniyede cevap verebileceğiniz anketciklere 50-55 kuruş paralar veriyor. Bu tip 20-30'lik paraları Google Play Store'da harcayabilirsiniz.


Ücretli anket doldurarak para kazanma, internetten anket doldurarak para kazanmak güvenli mi?, anket doldurarak para kazanma siteleri, para kazanma siteleri, internetten para kazanma, internetten para kazanmak gibi arama sonuçlarına karşılık gelen bir yazı hazırladım. Umarım değerli görüşleriniz ile yazımızın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.


Profesyonel editörlük, içerik ve sosyal medya hizmetleri için e-posta adresimiz medyabudur@gmail.com üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir