2023'ün En İyi WordPress Hosting Şirketleri - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

2023'ün En İyi WordPress Hosting Şirketleri


En iyi Türk hosting firmaları, en iyi hosting firmaları ve Dünyanın en iyi hosting firmaları ilginizi çekiyorsa doğru yere geldiniz. Çayını kahvenizi aldıysanız arkanıza yaslanın ve okumaya başlayın derim.


Küçük bir bütçeyle başlamanıza izin veren ucuz web barındırıcıları var ancak hız ve performansı optimize etmek, arama motoru sıralamalarını (SEO) iyileştirmek ve web sitenizi gerçekten başarılı kılmak istiyorsanız, güvenilir bir WordPress hsoting şirketi kullanmanız gerekir.


Bluehost, SiteGround, HostGator, GoDaddy ve WP Engine gibi popüler olanlarla listeyi daraltsanız bile, ihtiyaçlarınız için hangisinin doğru WordPress hosting sağlayıcısı olduğunu nereden biliyorsunuz?





Doğru WordPress barındırıcısını seçmenize yardımcı olmak için sizin için araştırmayı yaptık ve en iyi WordPress hosting şirketlerinin ayrıntılı bir listesini oluşturduk.


Hangi sunucuyu seçerseniz seçin, bir WordPress barındırma şirketi seçerken aşağıda listelediğimiz en önemli 3 faktörü analiz ettiğinizden emin olmanız gerekir:


Hız (yükleme süresi): Hız, sitenizde en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak ve SEO'nuzu artırmak için kritik bir unsurdur.


Kullanılabilirlik (çalışma süresi): Kullanıcılar sitenizin günün her saatinde çalışır durumda olmasını bekler, bu nedenle maksimum kullanılabilirliğe sahip bir WordPress barındırma seçmeniz gerekir.


Destek: Müşteri sorunlarını zamanında çözme konusunda iyi bir üne sahip bir WordPress barındırma seçin. Şahsen NATRO'da destek bildirimlerine 4-5 saatten aşağıya cevap vermezken Güzel Hosting'de 20 dakika içinde cevap aldığımı fark ettim.


  • E-posta üzerinden mi destek sağlıyorlar canlı sohbet veya telefon yoluyla mı?
  • Ücretsiz SSL ve ücretsiz site transferi hizmeti sunuyorlar mı?
  • Veri merkezleri nerede?
  • Tek tıkla WordPress kurabiliyor musunuz?
  • Sınırsız e-posta hizmetleri var mı?
  • 30 ya da 45 gün para iadesi hizmeti var mı?
  • Bazı hizmetlerde telefon üzerinden destek ek ödeme gerektirebiliyor.
  • Özel barındırma çözümleri sağlıyorlar mı?
  • SSD depolama alanı sunuyor mu?
  • Verileri ne sıklıkta yedekliyorlar?
  • Veri yedekleme hizmetleri ücretli mi?
  • Gizli masraflar çıkarıyorlar mı?
  • Temel plan CPanel sunuyorlar mı?


Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, en iyi WordPress barındırma hizmetlerine gelin bir göz atalım.


Artıları ve Eksileri ile En İyi En İyi WordPress Hosting Firmaları









Yeni başlıyorsanız ve düşük bir trafik hacmi bekliyorsanız, paylaşımlı bir barındırma hizmeti seçmek, WordPress web sitenizi başlatmanın en iyi yoludur hem de daha hesaplıdır. 


Paylaşımlı barındırma ile, RAM ve depolama alanı dahil sunucu kaynakları, barındırma sağlayıcınızın farklı kullanıcıları arasında paylaşılır. Barındırma sağlayıcılarınız, web sitesi barındırma alanlarınızı minimum fiyata karlı bir şekilde bu şekilde satabilir.


Kaynaklar paylaşılıyor olsa da endişelenecek bir şey yok çünkü sitenizin dosyalarına ve MySQL veritabanlarına yalnızca siz erişebilirsiniz.


Paylaşımlı barındırma, yalnızca düşük trafik hacmi bekleyen bloglar, kişisel web siteleri ve küçük işletmeler için en iyi seçim olabilir. WordPress web sitelerine yeni başlayan kullanıcılar için en iyi giriş noktasıdır.


Paylaşılan sunucular, ucuz WordPress barındırmaya izin verir ve genellikle barındırma sağlayıcınızdan bekleyebileceğiniz, tek tıklamayla WordPress kurulumu ve mükemmel çalışma süresi garantisi gibi tüm özelliklerle birlikte gelir.


WordPress web sitenizi kullanmaya başlamak için, tek tıklamalı WordPress kurulum sihirbazını kullanarak WordPress'i yükleyebilir ve WordPress kontrol panelinize giriş yaparak siteyi kolayca özelleştirebilir ve içerik oluşturabilirsiniz.


En iyi Hosting Firmaları 2022 Türkiye En Hızlı Hosting



Çok daha uygun fiyata hosting almak ayrıca dolar kurundan ve uygulanabilecek zamlardan uzun süre etkilenmemek için hosting hizmetinizi yıllık yerine 2, 3 veya 4 yıllık olarak satın alabilirsiniz.


Sizler için Dünyanın en iyi hosting firmaları ve en iyi Türk hosting firmaları üzerine kısa bir değerlendirme paylaştım. Umarım beğenir ve değerli yorumlarınızla yazımızın zenginleşmesine katkıda bulunabilirsiniz.


Ücretli destek için: medyabudur@gmail.com

Yorumlarınız Değerlidir