En İyi Klima Markaları ve Dünyanın En İyi Klimaları - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

En İyi Klima Markaları ve Dünyanın En İyi Klimaları


En iyi klima markaları listemi incelemeler, araştırmalar ve kullanıcı yorumlarını baz alarak hazırladım. Dünyanın en iyi klimalarını bu yazımda kolayca bulabileceksiniz..


Soğutmada en iyi klimaya ihtiyacınız varsa en doğru yerdesiniz. Uzun yıllar sorun çıkarmadan kullanabileceğiniz klima modellerini inceleyip en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.


Özellikle kavurucu yaz sıcaklarında klimasız ev gerçekten büyük bir sorun haline geliyor. Sıcak illerde yaşıyorsanız klimasız oldukça zorlanabilirsiniz. Tabi bu tip soğutucular alırken elektrik faturalarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu sebeple en az yakan klimalar listesi de oldukça faydalı olabilir.





2022'nin En Popüler Klima Markaları ve Fiyatları


  • Airfel LTXN35U A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima: Hepsiburada'da bu ürünün başlangıç fiyatı - 7.114 TL 
  • Baymak Elegant Plus 12 A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima: Trendyol'da bu ürünün başlangıç fiyatı - 8.500 TL 
  • Seg A Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima: Gittigidiyor'da bu ürünün başlangıç fiyatı - 7.399 TL 
  • Altus ALK 1840 A++ 18000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima: Pttavm'de bu ürünün başlangıç fiyatı - 9.449 TL 

2022'nin En Ucuz Klima Markaları ve Fiyatları


  • Dijitsu VN-011 Taşınabilir Klima: Gittigidiyor'da bu ürünün başlangıç fiyatı - 6.980 TL 
  • Regal R32 Inverter Klima: Trendyol'da bu ürünün başlangıç fiyatı - 6.999 TL 

Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Odanın veya evin büyüklüğü ve soğutma limiti, satın almak istediğiniz klimanın boyutunu belirler. Klimanızın verimli ve uzun ömürlü olması için doğru boyuttaki klima önemlidir. 

Klimanızın kapasitesine oda büyüklüğü, konum, kişi sayısı vb. gibi çeşitli faktörlere göre karar verilir. AC'nizi almadan önce evinize uygun tonajı veya BTU'yu hesaplayın.

Bir klima satın almadan önce, üzerinde etiketlenmiş enerji verimliliği için bir yıldız derecesi bulunduğundan emin olun. Yıldız sayısı ne kadar yüksek olursa, klimanın verimliliği o kadar iyi olur.

Split klimalar, soğutma kapasiteleri daha yüksek olduğu için daha büyük mekanlar için daha uygundur. Pencere klimaları daha ucuz ve kurulumu daha kolay olsa da, split AC'ler gürültüsüzdür ve daha iyi hava dağılımına sahiptir.

Klima satın alırken iç hava kalitesi akılda tutulması gereken önemli bir şeydir. İyi bir filtreye sahip bir AC'ye sahip olmak, evinizin hava kalitesini iyileştirmek için çok önemlidir.

Klimanızdaki hava filtreleri havadaki kiri ve mikropları gidermeye yardımcı olur ve bazen duman ve kokuları da filtreler. İyi bir filtre, havayı temizlemenin yanı sıra toz ve kirin evaporatör serpantinine ulaşmamasını sağlar ve böylece klimanızın performansını ve enerji verimliliğini artırmaya yardımcı olur.

Ayrıca, odanızdaki nemi azaltmak için iyi bir nem alma ünitesine sahip bir klima arayın. İyi nem alma ünitelerine sahip klimalar aynı zamanda size daha iyi soğutma ve konfor sağlar.

Ayarlanabilir termostat ve fanlar günün farklı saatlerinde farklı sıcaklıklar elde etmenize yardımcı olur. Önceden tanımlanmış değişken sıcaklıkları ayarlama yeteneği, soğutma verimliliğini artırmaya yardımcı olur ve enerji kullanımını azaltır.

Kendiniz için bir klima satın almadan önce, teknik özellikler, performans, müşteri incelemesi, satış sonrası hizmet geri bildirimi vb. gibi belirli faktörlere dayalı olarak mevcut çeşitli klima modellerini karşılaştırın.

Klimaların günümüzde çok çeşitli özellikleri olsa da, ihtiyaçlarınızı karşılayan teknolojiye sahip sistemi seçmek önemlidir. Gerekli tüm özelliklere ve makul bir fiyata sahip köklü bir markanın klimasını alın.

Sizler için; en iyi klima markaları 2022, dünyanın en iyi klima markaları sıralaması,  mitsubishi klima, dunyanın en iyi klima markası, en sessiz klima, klima markaları, en iyi klima markaları ve en iyi ıstan klima bilgileri derledim. Umarım beğenir ve değerli yorumlarınızı paylaşırsınız.
Yorumlarınız Değerlidir