İnstagram Fenomenleri Ne Kadar Para Kazanıyor? - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

İnstagram Fenomenleri Ne Kadar Para Kazanıyor?


İnstagram fenomenleri ne kadar kazanıyor sorusunu motive edici bir araç olarak araştırır dururuz. Sizler için Türk fenomenler ne kadar kazanıyor ve Türk influencer ne kadar kazanıyor sorularına yanıtlar arayacağız.


Bu yazımda; instagram fenomenleri ne kadar kazanıyor, türk instagram fenomenleri ne kadar kazanıyor, instagram fenomenleri ayda ne kadar kazanıyor ve instagram fenomenleri aylık ne kadar kazanıyor sorularına cevaplar bulabilirsiniz.





Dijital dünyanın vazgeçilmezleri instagram fenomenleri ne kadar kazanıyor? 


Bunu bu yazıda öğreneceğiz merak etmeyin. İnstagram fenomeni olmak sanıldığı kadar zor olmasa da her işte olduğu gibi bir miktar zaman alır. 


Bununla birlikte mikro gelirin bir tık üstünde paralar kazanabilirsiniz. İnstagram fenomenleri ne kadar kazanıyor yazımızdan sonra vakit kaybetmeyin ve fenomen olma girişimlerine başlayın derim. Eğer bizden taktik isterseniz İnstagram yazıları sayfamızı mutlaka incelemelisiniz.


İnstagram fenomenleri nasıl para kazanıyor?


İnstagram fenomenlerinin para kazanması için genellikle 3 yol vardır.


  • Başka sayfaların reklamları üzerinden para kazanabilirler,
  • Varsa hizmet ve ürünlerini satarak para kazanabilirler,
  • Satış ortaklığı üzerinden para kazanabilirler,

İnstagram fenomenleri çok kazanıyor mu?


Cevabımız kesinlikle evet. Hem de sandığınızdan daha ciddi oranlarda kazanıyorlar. Detayları görünce şaşıracaksınız. 100.000 (100K) üstü takipçiye sahip bir sayfa iyi bir stratejiyle ayda ortalama 3000 TL kazanabilir.

İnstagram fenomeni nasıl olunur?


İnstagram fenomeni olmak için dijital dünyada instagram fenomeni nasıl olunur başlığını arattınız ve yazımıza geldiniz. Burası ilk ipucu. Neyi nerede nasıl paylaşacağınızı bilmelisiniz. Rakip analizi yapmalı ve SEO SEM gibi kavramlara yabancı olmamalısınız.

Evvela kalıcı bir instagram fenomeni olmak için iyi de bir yönetici olmak şart zira büyük kitlelere hitap edeceğiniz için kitlenizi idare etmeyi ve bu kitleyi nasıl oluşturacağınızı iyi bilmelisiniz. Size bunları adım adım anlatacağım:

İlk Adım – İnstagram fenomeni olmak için biraz yatırım yapmak şart. İlk aylarda takipçilerinize kendinizi tanıtmak ve güven kazanmak için ufak çekilişler yapmalı ve reklamlar verebilmelisiniz. Bu instagram fenomenliği yolundaki ilk adımınız olacaktır.

İkinci Adım – Takipçilerinizin ve kitlelerin neleri sevdiğini kavrayabilmek ve rakip analizi yapabilmek, buna göre aksiyon planı oluşturabilmek önemlidir. Artık takipçileriniz artmaya başlayınca iyi kötü eleştirenler de artacaktır. Bazı kaliteli eleştirileri analiz edip ona göre stratejiler belirlemek takipçileri koruyabilmek ve sosyalleşmek adına iyi bir taktiktir.

Son Nokta – Takipçileriniz arttıkça diğer instagram fenomenleri ile dostluk kurmak size çok büyük bir ivme kazandıracaktır. Diğer instagram fenomenleriyle işbirliği yaparak fenomen olma yolundaki en önemli adımınızı atacaksınız. Tabi ki ilk aylarda işbirliği kurabilmek zordur. Bu yüzden instagramda takipçi kasmalısınız. Takipçi kasmak için kesinlikle beğeni ve takipçi alma yoluna gitmemelisiniz.

İnstagram, internetten hızlı para kazanma modellerinden biridir. Kalıcı ve kaliteli bir instagram sayfası ile ayda minimum 4-5 bin TL para kazanabilirsiniz.

Ortalama 250.000 takipçiye sahip ve aktif bir sayfa ile iletişime geçerseniz tek story için binlerce TL para isteyeceklerine şahit olabilirsiniz. Bu yoğunlukta takipçiye sahip hesaplar ayda 20 reklam aldığında aylık gelirini varın siz hesap edin.

İnstagram Para Kazanılması Mümkün Bir Platform mu?


Ürün tanıtabilir, güzelliğinizi veya zekanızı kullanabilir, hizmetlerinizle öne çıkabilir, Farsça veya Arapça biliyorsanız gayrimenkul sektörü için çalışmalar yapabilirsiniz. İnstagram'da para kazanmak mümkün ancak bunun için ciddi çaba göstermeniz gerekmekte.

İnstagram takipçi artırma yani İnstagram takipçi kasma nasıl yapılır?


Öncelikle kesinlikle ama kesinlikle takipçi veya beğeni satın almayın. Bu yolla ilerlemek zaman ve para kaybından başka bir şey değildir. Değerli verileri kaybeder, ölçümleme yapamazsınız. Üstelik hesabınız kapatılabilir ve Mavi Tik rüyanıza sonsuza kadar veda edebilirsiniz.

Özellikle instagram influencer'larını belirleyen ajansların farklı program ve ölçümleme teknikleriyle bu tip köpürtme taktiklerini anında süzebildiğini bilmelisiniz. Dolayısıyla ne takipçi almak ne beğeni almak ayağınıza kurşun sıkmaktan başka bir işe yaramaz. 


İnstagramdan para kazanmak nasıl oluyor?


Ortalama 40-50K kaliteli takipçiden sonra ajanslar sizinle iletişime geçmeye başlayacaktır. Bitcoin veya Payoneer hesabınızı verebilirsiniz. Bu tahsilat yollarından en çok kullanılanlar. 

Özetle instagramdan para kazanmak şöyle gerçekleşiyor;


Gayrimenkul sektöründe çalıştığım için İran hesaplarını takibe aldık ve bir influencer ile anlaştık. 3 story için verdiği fiyata mekanda (firmamızda) değerlendirme, belirlediğimiz bir projeyi inceleme ve bir arkadaşımızla sohbet dahildi. Elbette bu 3 story altını çizmek istediğiniz konulara bağlı olarak karşılıklı değerlendirilebilir. Sadece post veya sadece story olarak bir fiyat alabilirsiniz.

Ücretli destek için bana ulaşın: medyabudur@gmail.com

Yorumlarınız Değerlidir