Başkasının İnstagram Mesajlarını Okuma [Şimdi İndir] - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Başkasının İnstagram Mesajlarını Okuma [Şimdi İndir]


Bundan yaklaşık 1 sene kadar önce; başkasının instagram mesajlarını okuma üzerine bir şeyler karalayıp instagram mesajlarımı başkası okuyabilir mi sorusuna cevap aramıştım. Tabi epey temkinli ve bu iş olmaz canım nasıl olsun anafikirli bir yazıydı.


Bahsettiğim Mspy firmasından ulaşıp e-mail üzerinden teşekkür ettiler. Devamında dur ya şu program neymiş diye araştırdığımda kendi çapında epey faydalı (!) olduğunu gördüm. En azından kendi alanında başarılı diyelim.





Tabi yuvanızın yıkılması, ilişkinizin bitmesi ve daha bir türlü rezillik söz konusu ancak elinizde de bir dünya veri birikiyor.


Duruma başkasının instagram direct mesajlarını okuma sadeliğinde bakmayın. SMS, WhatsApp ne varsa bildirim olarak takip eden kişiye gidiyor. Yani her türlü iletişim iletiliyor ki resmen rezillik.


Özetle eşimin instagram mesajlarını nasıl görebilirim diye yana yakıla arayanlar tatmin edici bir programla karşı karşıya lakin sonuçlarına da hazırlıklı olmak gerek. Bu arada eşimin donuna kadar alacağım diyenlerin bu tip yazılı sesli kayıtların hukuki bağlayıcılığı olup olmadığı konusunu da araştırması gerekiyor.


Gördük ki instagram mesaj okuma söz konusu ve bunun yanında da ilave bir çok veriye sahip oluyorsunuz. Bunu instagram gizlice mesaj okuma olarak köpürtüp esasen telefon takibi uygulaması olarak lanse etmişler. Gelin sayalım faydalarını.


Bu arada atlamadan belirteyim; ipad de olsa takip söz konusu. Mesajlaşma ve sosyal ağ uygulamalarına ek olarak; gönderilen ve alınan sms'ler, GPS konumu ve rotalar ve gelen giden aramalar karşı tarafın eline geçiyor.


Elbette bunu instagram dm okuma hilesi olarak değil ebeveyn takip uygulaması olarak da pazarlıyorlar. Olaya kadın erkek ilişkileri özelinde bakanlar olduğu gibi ticari sırlara erişim düzeyinde de inceleyenler olacaktır ki bu ayrı bir yazının konusu.


Bütçe dostu bir uygulama olan ve günde 1 dolardan az maliyete sahip MSpy'ın öne çıkan özellikleri neler bir bakalım:


  • Jailbreak veya root'a gereksinim duymaz ve kurulması 5 dakika sürer.
  • Uygulamanın simgesi görüntülenmeyeceği için %100 görünmez kalacaksınız.
  • Cihazdan gelen veriler her 5 dakikada bir uzaktan güncellenir.
  • Tüm bilgilere sadece sizin erişiminiz olacaktır. Güvenli saklanıp korunur.
  • 7/24 ücretsiz çok dilli desteğe sahiptir.


MSPY ile Nelere Erişim Sağlayabileceksiniz?


  • Süre ve arayan bilgisi ile tüm gelen ve giden aramalar,
  • Gönderilen, alınan ve silinen tüm mesajlar,
  • Harita, rotalar ve ziyaret edilen yerlerin konum,
  • Yer imleri ile tüm web tarayıcı geçmişi ve faaliyetleri,
  • Whatsapp, Telegram, Facebook, Instagram, Tinder, Snapchat, iMessage, Skype vb.
  • Paylaşılan, alınan, indirilip saklanan tüm multimedyalar,
  • Rehber, takvim, e-mailler, yüklenen uygulamalar, wi-fi ağları ve fazlası,

Uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken resmi web sitesi üzerinden cihaz uyumluluğunu kontrol etmek için telefonun veya tabletin modelini girmek.

Bu yazımda; instagram başkasının mesajlarını okuma 2022, başkasının instagram mesajlarını okuma programı ücretsiz, sevgilinin Instagram mesajlarını okumak ve birinin instagram mesajlarını okuma arama sonuçlarına karşılık gelen bilgiler paylaştım.

Umarım beğenir ve yorumlarınızı paylaşırsınız.
Yorumlarınız Değerlidir