Masaüstünden Instagram'a Gönderme: Bilmeniz Gerekenler - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Masaüstünden Instagram'a Gönderme: Bilmeniz Gerekenler


İnstagram; bilgisayar tabanlı yükleme talep eden kullanıcılarına yeni bir çözümle yanıt verdi.


Mobil cihazlara öncelik veren bir sosyal medya uygulaması olduğubu bilmemize rağmen; photoshop gibi gelişmiş fotoğraf editörleri kullanan Instagram kullanıcıları, daha kolay yükleyebilmeleri adına PC'den Instagram'a gönderebilmeyi yoğun bir şekilde talep etmekteydi.





Instagram'da bir milyardan fazla kullanıcı olduğu düşünüldüğünde, öne çıkmak istediğinizde gelişmiş düzenleme araçlarına erişim gerçekten fark yaratabilir.


Yeni durum yalnızca masaüstü uygulamaları için çalışır, bu nedenle tabletinizden bir şeyler yüklemek için en azından şimdilik bir süre daha bekleyeceksiniz. Masaüstünüzden Instagram'da gönderi paylaşabilmenin bir başka avantajı da, DSLR'niz gibi daha yüksek kaliteli bir kameradan fotoğraflara erişebilmenizdir. 


Instagram'da masaüstünden bir dakikadan kısa bir sürede fotoğraf veya video paylaşmak için yapmanız gerekenler basit. Instagram web sitesine gidip hesabınızda oturum açarak ilk adımı atabilirsiniz. Oradan, web sayfasının sağ üst köşesindeki "+" düğmesine tıklayın ve bilgisayarınızdan fotoğrafları seçin. Filtreler, başlıklar ve konum etiketleri de eklenebilir.

Yorumlarınız Değerlidir