Hayvani İzlenecek Youtube Video İçerik Fikirleri - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Hayvani İzlenecek Youtube Video İçerik Fikirleri


Türkiye'de olmayan YouTube içerikleri yakalayabilme ve yaratıcı Youtube video fikirleri bulabilme adına sizlere yardımcı olacak emin olun güzel ve kaliteli bir rehber hazırladım. Umarım beğenir ve değerli yorumlarınızla içeriğimizin zenginleşmesine yardımcı olabilirsiniz.


İçerik fikirleri, dijital dünyanın olmazsa olmazı. Youtube içerikleri ise özellikle bizim gibi okumayı sevmeyen toplumları için altın değerinde. Youtube icerik bulma konusunda tekrara düşmek istemiyorsanız maddelerimize göz atabilir, youtube yeni başlayanlar için video fikirleri ağımızı zenginleştirebilirsiniz.





Son dönemde internetten para kazanma yolları arasında en çok tercih edilenlerden biri de Youtube’den para kazanmayı denemek. Genç-yaşlı, ev hanımı veya tam zamanlı çalışan olun doğru adımları attığınız müddetçe pasif gelir elde edebilir ve ekonominize katkıda bulunabilirsiniz.


Hangi videoyu hangi zamanda yayınlayacağını bilmeyen ve haliyle kanalına uzun süre video çekemeyen Youtuberler için de faydalı olacak bir Youtube Video İçerik Fikirleri rehberi hazırladık. Yani ister sıfırdan başlayın ister takılıp kalın, emin olun rehberimiz sizlere yetecek.


Gizemler, paranormal olaylar, astroloji, tarot, cinayet masası, definecilik, cin-cinayet, sırlar, alternatif tıp, batıl inançlar, fal ve efsanevi yaratıklar, destanlar, ebced ilmi, gayb alemi, seri katiller, İstanbul'un yer altı sırları, şehitler ve şehitlik, hipnoz-havas, kehanetler, komplo teorileri, medyumlar ve medyumluk, büyüler, efsaneler, yıldızname, parapsikoloji, hadisler, lanetler, gizli ilimler, illuminati, cadılar, evliyalar ve astral seyahat kesinlikle üzerine düşülmesi gereken bir alan. 


Korku dendiğinde aklınıza sadece cinler ve şeytanlar gelmesin bakın gördünüz daha ne başlıklar var. Yani sadece bu paragrafa bile yoğunlaşsanız altında kalırsınız ömrünüz yetmez emin olun.


Tavsiyeler de çok sevdiğim türlerdendir. Klima alacaklara tavsiyeler, evini yenileyeceklere tavsiyeler, evleneceklere üniversitede arkadaşlarıyla eve çıkacaklara tavsiyeler kanalı da oluşturabilirsiniz. 


Zamanla yeni ürünler tanıtan popüler bir kanala dönüşebilirsiniz kim bilir? Bunu bir de ucuza nasıl bulabilirsiniz ile harmanlarsanız ortaya çok güzel şeyler çıkacaktır. Tabi işin içine fiyata para girince içeriğin 1-2 yıl sonra bayatlama olasılığı da olabilir. 


Evciller çok klasik ama bu arkadaşlar için de bir kanal oluşturabilirsiniz. Bobo Vodafone Arena'da dersiniz misal alırsınız tura çıkarsınız stada götürürsünüz, BOBO'nun havuz keyfi dersiniz havuza atar bir yandan değişik değişik konuşursunuz. Yani sadece eve mekana bağlı kalmayın. Ona bir kişilik ve kimlik verin. 


Bol bol ses çıkaran papağan kanalları da bana göre bakir ve denenebilecek bir alan. Maymun köpek çok klişe aman. Küfür öğretir aralarda bip'lersiniz. Şahsen vaktim olsa kesinlikle ama kesinlikle bir JAKO papağan alırdım.


Kısa yoldan para kazanma, uyurken para kazanma, anket çözerek zengin olma gibi alanları da deneyebilirsiniz ki özellikle rağbet görür. Yani o kadar az çalışayım ki ama o kadar da güzel mikro gelirler elde edeyim kanalları yapabilirsiniz.


HYBRID çalışma dünyasına hitap edecek evde sıkılmama rehberi ile harmanlamanızı öneririm. Bu ve bir üstteki paragrafın anafikri hayal kurdurmak. Yani şişirme olduğu izlenimi vermeyin ama gerçek senaryolarla da güçlendirin.


Son zamanlarda özellikle instagram'da dağ-bayır yemekçileri çok karşımıza çıkıyor. Böyle odunun daşın üzerine eski püskü tencere koymalar, tepeden çaydanlık sarkıtmalar sessiz sesiz bir şeyler pişirip fona türkü yerleştirmeler filan. Ne dersiniz?


Tabi yemekler kadar atmosfer de insanı yakalıyor. Çağlayan şelale kenarları bağ bağır varsa yakınlarda deneyin derim. Yani tamam erken kalkan yemek kanalı kurdu ama burada farklı ne olabilir. Bunu da yiyemezsin, bu kadar da yiyemezsin tarzı iddialaşma videoları da olabilir belki tabi midenize güveniyorsanız.


Bir de engelliler düşkünler için bir şeyler yapılmadığını görüyorum ve çok üzülüyorum. Şahsen ben olsam onların sorunlarına eğilir röportajlar yapar nelerin eksik kaldığını tespite çalışırdım. Yardım faaliyetleri başlığı ile bunu da bir kenara not edin derim. 


Şakalar da klişe kokuyor ancak üzerine gidilebilecek bir alan. Şakaheaeu diye boş çaydanlığı millete boca etmek tekrarından bahsetmiyorum özellikle yabancı kaynaklara bakalım ki bu alanda çok zenginler. Bakın bakalım elalem milleti kendisine nasıl güldürüyor.


Bu arada aklınıza güzel fikirler gelebilir ancak kamera arkasında daha iyisinizdir, metin olarak eliniz zengindir ama teknoloji olarak zayıfsınızdır destek almaktan çekinmeyin. Özellikle çiftler bu konuda çok şanslı ve birbirlerini gazladıkları için ortaya güzel fikirler çıkabiliyor. 


Toparlayalım. Elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olacak YouTube içerik fikirleri listesi oluşturmaya çalıştım. Fenomen olmak istiyorsanız hangi alanı seçerseniz seçin azimli olmayı sakın unutmayın! Bu arada içerik desteği isterseniz medyabudur@gmail.com e-posta adresimiz ve 0532 591 57 71 numaralı telefonumuz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir