Ücretsiz Blogdan Para Kazanılır mı? - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Ücretsiz Blogdan Para Kazanılır mı?


Blog yazarak para kazanmak, son senelerde oldukça popüler olan bir mikro gelir kapısı haline geldi. Bu sebeple blog yazarak ne kadar para kazanılır sorusu web aramalarında ve sohbetlerde sıkça karşımıza çıkar. Tüm bu karmaşadan evvel, blog yazarak para kazanılması mümkün müdür sorusunu sormakta fayda vardır. Bunun cevabını net bir şekilde "evet" olarak verebiliriz.


ücretsiz blogran para kazanılır mı



Herkesin sevdiği ve bir şeyler karalamaktan zevk duyacağı alanlar mevcuttur. Blog yazarak para kazanmak inanın bana mümkündür. Bu nedenle siz de blog açarak, para kazanmaya başlayabilirsiniz. Eğer video kurgu programları ile aranız iyiyse harika zira iki aracı entegre ederek gelirinizi katlamanız mümkün. 


Blog yazmak daha doğrusu blogger'lık; son aylarda internetten en çok para kazandıran pasif gelir yoludur. Özellikle Google'ın blogları desteklemesiyle birlikte bu alana ilgi duyanlar artmaktadır.


Algoritmalar değişse de ve her ne kadar haber siteleri ilk sıralarda olsa da arama sonuçlarında kaliteli ve özgün bloglara öncelik verildiği bilinmektedir. İyi bir blogger düzenli olarak sitesini yenilemesiyle bilinir, ziyaretçileriyle iletişimi aksatmaz ve sosyaldir. Ortak alanlara sahip diğer blog siteleriyle etkileşime girme bir blog yazarının kaliteli trafik elde etme adına düzenli olarak yaptığı bir iştir.


Blog yazarak para kazanmanın çok çeşitli yolları vardır. Blog yazarak ne kadar kazanılır diye araştırmalar yapmadan evvel nasıl para kazanabileceğimize derinlemesine bakmamız gerekir. En bilineni ilki "satış ortaklığı" yani affiliate marketing sistemidir.


Satış linkini alır, sitenizde konumlandırır ve satış başına komisyon alırsınız. Bu arada güvenilir ürünler sunduğunuza da emin olmalısınız. Bir diğer yol ise blogunuza Google Adsense reklamları eklemektir. Böylece de reklamlardan para kazanırsınız. Bu yöntem giriş seviyesi blog yazarlarının para kazanmak adına en sık tercih ettiği gelir yöntemidir.


Blog açmak tamamen ücretsizdir. Sahip olmanız gereken tek şey güçlü bir zihin, disiplin, bir bilgisayar ve elbette ortalama bir internet bağlantısıdır. Ücretsiz açacağınız bir blog ile emin olun bana kolayca para kazanabilirsiniz.


Blog siteniz üzerinden kazanacağınız paralarda bir üst limit yoktur. Zaman harcar, özgünlüğe dikkat eder, rakip analizleri ile NİŞ yani bakir alanlar belirlerseniz emin olun sadece 1 yıl içinde ayda 200 dolar gelir elde edebilirsiniz. İngilizce biliyorsanız her şeyi ikiyle çarpın.


Özellikle Amerika'da ve Avrupa ülkelerinde blog yazarak para kazanan insanların sayısı çok fazladır. Kadınlar, anneler, gençler, emekliler ilgi duydukları alanda yazıyor ve para kazanıyor. Yemek tariflerini de atlamamak gerekir. Her ne kadar bakir alanlar bulun desek de kendinize ve kaleminize güveniyorsanız anayoldan ilerlerleyebilirsiniz.


Blog yazarak ne kadar para kazanılır sorusuna net bir cevap vermek mümkün değildir zira her web sitesi sahibinin kazandığı paralar birbirinden farklıdır. Bunun nedeni genellikle tıklama başına para kazanılmasıyla ilişkilendirilir. Yani içerikleriniz ve yazılarınız ne kadar okunuyorsa siz de o kadar kazanacaksınız.


Blog yazarak para kazanabilmek için sağlam adımlar atmak ve disiplinli olmak şarttır. Evvela kişi kendi tarzını ve dilini belirlemelidir. Yetenek ve altyapıya sahip olmak da önemlidir. Okunmaya değer kaliteli ve özgün şeyler ürettiğinize eminseniz doğru yoldasınız demektir. 


Blog yazarak ne kadar para kazanılır sorusu zamana yayarak cevaplamak gerekir. Deneyimlerimiz 6 ay ila 16 ay içinde 200 dolar seviyesinin yakalandığını gösteriyor.


Mikro gelir yollarını analiz ettiğimiz bu yazımızda; hangi blog para kazandırır, blogger com dan para kazanmak, para kazandran blog siteleri, blogger com dan para kazanma, blogdan para kazanmak eksi, internetten para kazanma yolları, blog yazarak ne kadar para kazanılır ve blogger.com dan para kazanma arama sonuçlarına yanıtlar bulmaya çalıştık.

Yorumlarınız Değerlidir