Ev Arkadaşlarınıza Yapabileceğiniz 8 Komik Şaka - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Ev Arkadaşlarınıza Yapabileceğiniz 8 Komik Şaka


Bir öğrenci olarak, temelde şakacı hayatınızın zirvesindesiniz - en iyi arkadaşlarınızla yaşıyorsunuz ve bir daha asla böyle bir fırsatınız veya döneminiz olmayacak.


Birden fazla ev arkadaşına sahip olmak, kimi hedef alacağınızı seçerken seçim yapmakta zorlanabileceğiniz anlamına gelir. Seçemezseniz hepsine birden şaka yapabilirsiniz.


şaka



Evde yapılabilecek komik şakalar


Dolapları aniden sürprizlerle dolu bir Rus ruleti haline geldi; kuru fasulye mi yoksa muhallebi mi olacak? Etiketleri çıkartın veya kedi maması etiketini başka bir etiketle değiştirin. Bunu öğrenebilmelerinin tek yolu kutuları açmaktır - yani her şeyi oldukça hızlı bir şekilde tüketmeleri gerekecek. Çok basit ama çok etkili.


şakalar



Ambalaj kağıdı şakası


Zaman alsa da etkili! Hediye paketleri alın ve odasındaki her şeyi kaplayın. Bununla birlikte, kurgunun oluşturulması, kurbanın düzeltmesinden çok daha uzun zaman alır.





Öte yandan kurbanınızın yatak odasını yüzlerce balonla doldurabilirsiniz (bazılarını talk pudrası ile doldurun), zemini milyonlarca su dolu bardakla kaplayabilir veya her şeyi tavana bantlayabilirsiniz. Milli çaydanlık şakamızı da deneyebilirsiniz seçim sizin. Yılbaşı zamanları tercih edilen bir şakadır ambalaj kağıdı şakası.





Sahte kırık bilgisayar ekranı şakası


Dizüstü bilgisayarını seven her öğrencinin mutlaka en kötü kabusudur. Kırık bir ekranın kurbanınızı anlık bir krize göndermesi garantidir. Kırık ekran şakası için yüksek çözünürlük bir foto indirin ve kurbanınızın masaüstü görüntüsü olarak değiştirin. Tam etki için masaüstü simgelerini gizlediğinizden emin olun!





Odasına bir çalar saat saklayın


Mini bir çalar saat satın alın, sabah 5'e ayarlayın ve odasında bir yere saklayın. Daha sonra, erken saatlerde gürültünün kaynağını bulmaya çalışırken tökezledikleri anların tadını çıkarabilirsiniz.


mentos şakası



Tüm kalemlerini şeffaf oje ile boyayın


Şeffaf oje, iş şakaya geldiğinde bir nimettir. Kurbanınızın kullanacağı her kalem ve kurşun kalemin ucunu hatta kullanacağı el sabununun tamamını şeffaf oje ile boyayın. Ertesi gün derslerde not almakta zorlanacaklar.





Eşyalarını dondur veya jöleye koy


Yapması kolay ve kurbanınız için çok zahmetli bir şaka daha! Kurbanınızın anahtarlarını alın ve şu titrek jölelerle kaplayın. Anahtarlarını büyük bir jöle kütlesinin içinde bulmak hoş bir tecrübe olmayacaktır.





Dondurucuda çatal bıçak takımı


Yine jöle benzeri bir şaka. Tüm çatal bıçak takımlarını su dolu bir poşete koyun ve dondurun. Çözmek bir kabus olacak.





Plastik kelepçe şakası


Makas ve benzeri ofis eşyalarını birbirine sabitleyebilirsiniz. Şu nalburlarda satılan ve kabloları bağlamak için kullandığımız plastik kelepçelerden bahsediyorum.





Mentoslu kola şakası


Şu gazlı içecekleri bombaya dönüştüren, sağda solda videosuna sık rastladığımız mentoslardan bahsediyorum. Şekeri kapağın altına öyle sabitleyin ki hem dışardan fark edilmesin hem de kurbanınız kapağı açtığında tam da içine düşüversin.





Şakalar eğlenceli olabilir ve gerçekten komik anılar yaratabilir ama asla ileri götürmeyin, kişisel eşyalara da zarar vermeyin! Kalabalık yaşam zaten yeterince zor, acımasız şakalar yapmadığınıza dikkat edin. Bu şakaları asla zorbalık için kullanmayın.

Yorumlarınız Değerlidir