Haber Sitelerinde Reklam Yayınlamak Zor Değil - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Haber Sitelerinde Reklam Yayınlamak Zor Değil


Bu yazımızda; ensonhaber reklam vermek, haber sitelerine reklam vermek, sitelere reklam verme, mynet reklam ücretleri, gazetelere reklam verme ücreti, banner reklam fiyatlar, youtube reklam verme fiyatlar 2021 ve gazete reklam fiyatlar 2020 arama sonuçları ile alakalı ve elbette merak ettiğiniz sorularla da alakalı cevapla bulacaksınız.


Haber siteleri dendiği zaman  - ki elbette bir haber sitesi kurmak zor değildir; Ensonhaber, Hürriyet ve Milliyet gibi büyük yapılar aklımıza geliyor.





Haber siteleri sadece Google ADS reklamları ile dönmüyor. Müstakil reklam departmanları mevcut. Arayıp pazarlık edebilir veya mail vs bırakarak sizi aramalarını bekleyebilirsiniz.


Anasayfa, öne çıkan alanlar veya farklı onlarca reklam alanı mevcut. Aklınıza sadece basit banner'lar da gelmesin. Dijital içerikler kıyasıya kullanılıyor.


İnternet pazarlamasının en mühim adımlarından biri olan internet reklamlarına adım atmak için takip edebileceğimiz bir çok mecra var. İnternette reklam vermek için reklamlarla tam olarak neyi hedeflediğiniz belirlenmeli.


Ek olarak Facebook, Yandex, Bing gibi ağları da deneyebilirsiniz ama Google'dan şaşmayın derim.


Hedefinizi net olarak budur diyerek tespit ettikten sonra sonra internet reklamlarına başlamak için aşağıdaki mecralardan istediğinizi kullanabilirsiniz:


Herkesin az çok bildiği Google Adwords ile web üzerinde yapılan aramalarda metin reklamlarınızı yayınlayabilir, görüntülü reklamcılık faydasından da yararlanarak reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz. Bunun için tavsiyem alanında uzman ve referanslı mümkünse Gold Partner bir ajansla çalışmanız yönünde olacaktır.


İnternet reklamlarına başlamadan evvel bir internet uzman ya da internet reklam ajansı ile birlikte bu süreçleri idare etmenizi tavsiye ediyorum.


Yorumlarınız Değerlidir