Haber Siteleri için En Etkili Hit Arttırma Yöntemleri - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Haber Siteleri için En Etkili Hit Arttırma Yöntemleri


Bir şeyin ucuzunu hatta bedavasını bulmak, belediyeden karşılıksız yardım almak, bilmemkimin sütyensiz pozları ve daha niceleri. Özetle dümdüz başlıklar yerine biraz yaratıcı düşünebilmek önemli olan.


İçinde yaşadığınız toplumu süzebiliyorsanız neleri arayabileceklerini de az çok tahmin edersiniz. Tık yemi yanıltıcı başlıklardan bahsetmiyorum. Gerçekten başlığın altını doldurabilecek içeriklere sahipseniz kısa süre içinde yoğun trafik almanız mümkün. Elbette yoğun trafik de para demek.





Korkutacaksanız başlık şu şekilde olabilir: "Erciyes patlamaya hazır bir volkan, belirtiler korkutuyor."


Tahrik etmek istiyorsanız (!) şu şekilde: "Ünlü oyuncunun ortalığa saçılan mahrem pozları."


Mezarcıları çekmek istiyorsanız da şöyle olabilir: "Ucuza iPhone almak isteyenlerin hiç bilmediği yöntemler."


Yani gerçekten korkut - tedirgin et, tahrik et, güldür, hiç bir yerde bulamayacakları indirilebilir bağlantılar sun ve yoğun görsellerle destekle. İddialı başlıklar kullan, beklentiye sok ve merak uyandır.


Bu tarzı benimseyen okuyucuya gerçekten okumak istediği haberi verin, arzu ettiği bilgiye ulaştırın ve haberden beklentisini karşılayın. Hukuki sorunlarla karşılaşmama adına burası son derece önemli.


Bu yazımızda; ücretsiz hit arttirma, site tıklanma hilesi, blogger hit arttırma ve haber sitesi hit arttırma arama sonuçlarını destekleyebilecek "giriş ve orta seviye" bilgiler paylaştım. Umarım beğenir ve içerik kalitemizi arttırma adına değerli yorumlarınızla destek olursunuz.

Yorumlarınız Değerlidir