WordPress Ana Sayfada Sabit Yazı Nasıl Gösterilir? - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

WordPress Ana Sayfada Sabit Yazı Nasıl Gösterilir?


WordPress yönetici paneliyle haşır neşir olduğunuz tahmin ediyorum arkadaşlar tebrikler. WP-Admin panelini derken WP'de solda duran paneli kastediyorum elbette biliyorsunuz ancak aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da mevcut. Devam edelim. 


Burada yazılar kısmı da dikkatinizi çekmiştir. Ana sayfada sabit olasını istediğiniz yazıları belirledikten sonra yazınızı oluşturduğunuz alanın sağ tarafındaki yayınla bölümünden Durum ve Görünürlük: "Blogun en üstüne sabitle" kısmını düzenleyip kaydettikten sonra yazınızı tekrar yayınlayın. Artık yazınız ana sayfada sabit olarak görünecektir.





WordPress kullanıcısı arkadaşlarımızın bir çoğu yeni yazı editörüne yani Gutenberg'e geçti ancak klasik editör kullanan kardeşlerimiz de mevcut. Ayarlar ise pek değişmiyor. Bir üstteki paragraf, yeni panele aşina arkadaşlarımız içindi. Eski editörde; Görünürlük: Açık seçeneğini düzenleyip "Bu yazıyı ana sayfada sabitle" de diyebilirsiniz.


Ayrıca Blogger kullanıyor ve WordPress'e geçmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Wordpress ve Blogger Arasında Kararsız mı Kaldınız? başlıklı yazımıza bir göz atmanızı öneririm. Kararınız kesinse Web Hosting Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir? fazlasıyla yardımcı olacaktır.


İçeriklerimizi faydalı bulduysanız değerli yorumlarınızı paylaşabilir ve teşekkürlerinizi, sosyal medya kanallarınızda paylaşarak gösterebilirsiniz. Bizler için fazlasıyla yeterli olacaktır.

Yorumlarınız Değerlidir