Gazeteciler için En İyi WordPress Eklentileri - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Gazeteciler için En İyi WordPress Eklentileri


Dünyadaki web sitelerinin neredeyse yarıdan fazlasının tercih ettiği içerik yönetim sistemi WordPress, Türkiye'de de hem yayıncılar, hem de gazeteciler arasında son derece yaygın. 


Yüzlerce WordPress eklentisi arasından işinize yarayabileceğini düşündüğümüz bir kaçını belirledik. Bu sayede takipçilerinizi tanıyabilir, performansını ve işlevselliğinizi artırarak markalaşabilir ve elbette trafiğinizi yükselterek gelir elde edebilirsiniz.





Google Analytics ile MonsterInsights


Ziyaretçilerin nereden ve nasıl geldiğini analiz etmek, içerik performansınızı incelemek için MonsterInsights bize göre son derece gerekli bir eklenti


Pazarlama ve Tanıtım için CoSchedule


İş ve sosyal organizatör olarak son derece başarılı bir eklenti olan CoSchedule, tüm dağıtım ve pazarlama stratejilerinizi organiza edip kolayca hayata geçirebileceğiniz bir takvim vazifesi görüyor. İş akışları ve editoryal bir takvim oluşturmak için bire bir.


Widget’ları hızlandırmak için Custom Sidebars


Her sayfada aynı kenar çubuğunu görmek canınızı sıkıyorsa ve sayfalarınızı yeniden yapılandırmak ve kişiselleştirmek istiyorsanız 200 binden fazla sitede kullanılan bu eklentiyi öneririz.


En İyi SEO Eklentisi Yoast SEO ile Tanışın


Yoast ile kullanıcı dostu metinler yazmak ve aynı zamanda yazılanları analiz etmek, anahtar sözcük tanımlayarak içeriği buna göre zenginleştirmek ve sitenizin SEO analizini yapmak çok kolay. PRO ile ilerlemenizi öneririm.


MailPoet ile E-Posta Bültenleri Oluşturun ve Yönetin


Sitenizde paylaştığınız makale ve içeriklerin e-posta ile isterseniz otomatik olarak, isterseniz tamamen idareniz altında takipçilerinizle paylaşılmasını sağlayabilirsiniz. 1000 aboneye kadar ücretsiz hizmet sunan bu eklentiyi mutlaka denemenizi öneririm.


Sumo ile Sitenize Paylaşım Düğmeleri Ekleyin


Sumo adlı bu son derece faydalı eklenti ile web sitenizde belirlediğiniz alanlara paylaşım düğmeleri ekleyebilirsiniz. Bu sayede içeriklerinizin özellikle sosyal medyada paylaşılmasını kolaylaştırmış olursunuz.


Yorum Yönetimi için Disqus Kullanabilirsiniz


Takipçiler ile iletişimde kalmak ve onlara geri bildirimde bulunabilecekleri alanlar sunmak için kişiselleştirilmiş yorum yönetim eklentisi Disqus birebir. İdaresinin de son derece kolay olduğunu ve ziyaretçiler tarafından çok sevildiğini de belirtmem gerek.


Ziyaretçileri Tanımak için Constant Contact Form


Web sitenizi ziyaret eden konuklarınızın e-posta, cep telefonu gibi iletişim bilgilerini hızlı ve eksiksiz bir şekilde almanızı sağlayan bu eklentiden Constant hesabınız olmasa dahi faydalanabilirsiniz. Her cihaz için güçlendirilmiş formlar oluşturabilir, alanları özelleştirerek formlarınızı düzenleyebilirsiniz.


Haber siteleri için en iyi WordPress eklentilerini sunmaya çalıştık, atladıklarımız elbette olacaktır. Bizlere iletişim sayfamız ve yorum formumuz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir