Ücretsiz Premium Envato Elements Hesabı Alabilirsiniz - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Ücretsiz Premium Envato Elements Hesabı Alabilirsiniz


Öncelikle Envato elements nedir sorusuna cevap vererek başlayalım. Freelance çalışanların çokça ihtiyacı olan grafik, tema, vs. binlerce şablonu bünyesinde barındıran Envato, aylık belirli ücretler üzerinden dijital arşivlerine ulaşım imkanı sunan çok faydalı ve güvenli bir web sitesi.





1 milyona yakın değerli materyale sahip, he ay düzenli olarak güncellenen Envato, kendini geliştirmek isteyen tasarımcılardan profesyonellere kadar çok çeşitli kişi ve kurumlara çözümler sunuyor. Bu arada öğrenciyseniz ciddi bir indirime sahip oluyorsunuz.


Yıllık olarak alındığı zaman aylığın 16 dolara geldiği ancak normal üyeliğin 33 dolarlar seviyesinde seyrettiği Envato'dan faydalanmak istiyorsanız 1 aylık ücretsiz deneme ile sürümü ile başlamanızı öneririm. 


Abonelik için Papara sanal kart veya farklı bir sanal kart kullanabilirsiniz. 1 dolar bakiyeye sahipseniz kartınızı kolayca ekleyebilirsiniz. Ödeme sayfasından "start now" bağlantısı ile aboneliğinizi başlatabilir ve ardından iptal edebilirsiniz. Bu arada merak etmeyin 1 doları hesabınıza iade edecekler.


Bu hizmet ilk 1 ay tamamen ücretsizdir. Şahsen Envato'yu çok seviyor ve sık kullanıyorum. TrustPilot’ta 4,3 yıldızlı bir incelemeye sahip sistem Alexa’ya göre dünyada en çok ziyaret edilen 774. site konumundadır. Stok görüntülerinden, gelişmiş WordPress temalarına ve eklentilerine kadar her şeyi kolayca bulabilirsiniz.


Podcast yayıncıları, vlogger’lar, ses üreticileri ve tasarımcılar kısaca aklınıza kim geliyorsa herkesi mutlu edebilecek şeylere sahipler özetle. Bu arada değerli yorumlarınız bizleri çok mutlu edecek. Umarım Envato hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsınız.

Yorumlarınız Değerlidir