Ücretsiz 1 Yıllık Mega NZ Premium Hesabı Alıyoruz - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Ücretsiz 1 Yıllık Mega NZ Premium Hesabı Alıyoruz


Tanınan bulut (cloud) dosya saklama sistemlerinden biri olan Mega.nz; Mega.co.nz yahut Megaupload.com adlarıyla da aşina olduğumuz bir sistem. Bir Mega hesabınız varsa ister dosya paylaşımı isterseniz yedekleme yapabilirsiniz.


Google'da bile 15 GB'lık bir dosyalama alanı verirken Mega'nın 50 GB'lık bir alan tanımlaması gayet güzel. Zaman zaman bu 50 GB'lık hakkı 15'e indirdiğine dair haberler çıksa da mevcut sitesinden son durumu kontrol etmenizi öneririm.




İlk kurulduğu gün 250.000 bin kullanıcıya ulaşan Mega ayrıca, dosyaların şifrelenip sunucularına yüklenmesi özelliği sayesinde güvenli barındırma hizmeti sağlar; cihazınızdan hızlı indirme ve yükleme, kamera eşitleyerek foto ve videolarınızı otomatik yükleme, MEGA bağlantıları paylaşma haliyle dosya isimlendirme silme indirme gibi işlemleri rahatça gerçekleştirebilirsiniz.


Ücretsiz 1 yıllık premium hesap almak isteyenlerin bir adet EDU uzantılı e-posta edinmeleri gerekmektedir. İletişime geçmeniz gereken education@mega.nz adresine öğrenci olduğunuzu ve kupon talebiniz olduğunu belirtirseniz bir kaç gün içinde gönderiyorlar.


Bu sayede 1 yıllık 400 GB depolama hakkı ve her ay da 1 TB dosya indirme hakkına sahip oluyorsunuz ki film yükleyip indirmeyi sevenler için birebir. İngilizcem yok nasıl iletişime geçeceğim diyenler Google Translate'i kullanabilir.


Çeşitli internet sitelerinde 30 ila 50 TL arasında değişen fiyatlarla premium hesap sattığını iddia eden kişiler olsa da ticaret yapmanızı tavsiye etmem. 


Bu yazımızda; mega nz hesaplar 2021, mega nz hesapları premium account 2021 ve mega nz kupon kodu arama sonuçlarına karşılık gelen "orta seviye" bilgiler paylaştık. Umarım faydalanır ve yazımızı zenginleştirebilme adına yorumlarınızı paylaşırsınız.

Yorumlarınız Değerlidir