Spor Haber Sitesi Kurmak İsteyenlere Tavsiyeler - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Spor Haber Sitesi Kurmak İsteyenlere Tavsiyeler


Küçük ve orta ölçekli bir haber sitesi kurmak ve makul bütçelerle ilerlemek isteyenler için memurlar, doktorlar, futbol takımları, çeşitli meslek örgütleri, cemiyetler ve cemaatler kısmen bakir alanlar sunabilecek alt kategoriler. 


Örneklerini fazlaca görsek de; doktorlara ve hemşirelere özel, emeklilikte yaşa takılanlara hitap edebilecek veya bir futbol takımının taraftarlarını hedefleyecek haber siteleri kurulabilir. Elbette bu saydığımız örnekleri yaratıcılığınızı tetikleyebileceğini düşünerek paylaşıyorum. Farklı ve yaratıcı haber sitelerine saygımız sonsuz!


Futbol özelinde ilerlemek istiyorum müsaadenizle. Büyük gruplara hitap edecek bir spor haber sitesi kurmak istiyorsanız; içinde Beşiktaş, Fenerbahçe gibi hukuki yönden sıkıntı yaratabilecek haklarla korunan ifadelerin geçmemesine dikkat edin. 



Beşiktaş taraftarları için bir haber sitesi kurmayı düşünüyor olabilirsiniz, siyahbeyazhaberler.com iyi bir alternatif olabilir. Profesyonel bir hosting firması üzerinden alan adınızı en az 3 yıllık almanızı tavsiye ederim. Temalar ise 20 ila 45 dolar arasında değişiyor.


Twitter; özgün içerikler bulmanıza yardımcı olabilecek kaliteli bir mecradır keza İhlas ve AA uygun fiyatlı abonelikler sağlayabileceği için ajans abonelikleri ile ilerlemenizi tavsiye ederim. Pazarlık ederseniz 2020 itibariyle aylık 500 TL civarı bir bedelle spor haberlerine ulaşabilirsiniz.


Alan adı, sunucu hizmeti, ajans abonelikleri ve tema ücretleri kabaca 1000 TL'yi bulmaz. Türkçe'ye ve çalışılması düşünülen sektöre hakim, iletişimi güçlü en az 3 kişi ile ilk adımı atabilirsiniz. Sonrasında sosyal medya çalışmaları ve Adwords reklamları ile yayılımınızı arttırabilirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir