Yüksek Kaliteli ve Kullanıcı Odaklı İçerikler Oluşturuyoruz - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Yüksek Kaliteli ve Kullanıcı Odaklı İçerikler Oluşturuyoruz


Kullanıcıların işine yarayabilecek kaliteli ve özgün içeriklerin üretilmesi gerektiğine dikkat çeken; başta Google olmak üzere tüm arama motorları, kullanıcılarının arama deneyimini geliştirmek ve anahtar kelime ile doldurulmuş spam sayfaları temizlemeyebilmek amacıyla yeni algoritmaları hayata geçiriyor.

Kullanıcılar arama motoru sorgulamalarında uzun arama terimlerini kesin ve doğru sonuçlar elde edebilmek amacıyla artık daha sık kullanıyor. Eş anlamlı ve benzer anlamlara sahip kelimeler değerlendirilecek, kullanıcının arama amacı ve içeriği tüm arama ifadesine dayanarak sonuçlanacak.

Etkili içerik oluşturma, içerik oluşturma nedir, yazı içeriği oluşturmak, kaliteli içerik oluşturma rehberi ve içerik yazarı başvuru gibi arama sorguları; özellikle son yıllarda epey artmış durumda!

Yine söz konusu güncellemeden özgün ve detaylı içerik hazırlayan web siteleri olumlu faydalanacak gibi gözüküyor. Bu noktada uzun kuyruklu anahtar kelime odaklı içerik üretiminin büyük önem kazanacağını göreceğiz.

kullanıcı odaklı seo


Bir örnekle ilerlemek gerekirse 'bebek elbisesi' yerine 'erkek bebekler için yazlık modeller' araması yapmak daha nokta atışı sonuçlara ulaşmamızı kolaylaştıracak.

Daha önce de farklı kanallarda söylediğim gibi; "hayatın sırrını da verseniz"; mesajınızı kitabi SEO kuralları çerçevesinde toparlamanız, özgün kaliteli içerikleri yine özgün ve kaliteli infografiklerle güçlendirmeniz son olarak sosyal mecralarda kaliteli imajlarla paylaşarak bir süreklilik sağlayabilmeniz önemlidir. Kaba SEO olarak özetlenebilecek iş yükü budur.
Yorumlarınız Değerlidir