Blog Sitenizi Potansiyel Yatırımcılara Nasıl Tanıtırsınız? - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Blog Sitenizi Potansiyel Yatırımcılara Nasıl Tanıtırsınız?


Potansiyel yatırımcıların dikkatini çekebilmek için kişisel blog sitenizde içerik ve mizanpaj bazlı düzenlemeler yapmanız şarttır. Devamlı olarak güncellenen blog tanıtım kiti ya da blog sunumu dosyalarına sahip olmanız, algı yönetimi, dijital itibar ve başarılı iletişim açısından önemlidir.

blog para kaynakları


Profesyonel ellerce hazırlanmış bir sunum dosyası; reklamverenleri blogunuza çekmek için sürekli ve tam zamanlı olarak çalışır, gelirlerinizi yüzde 30'a kadar arttırır. 

blog yazarı olmak


Blog tanıtımı, blog tanıtımı nasıl yapılır, web sitesi tanıtımı yapmak, blogumu nasıl tanıtırım, blog tanıtım yazısı örneği, site tanıtımı yapan siteler ve blogumu tanıtmak istiyorum gibi arama sorguları; özellikle son yıllarda sıkça aratılıyor.

blogger


İstatistik ve başarılarınızı özetleyen; reklamverenlerin güvenini kazanabileceğiniz başarılı bir kimlik kartını, tanıtım sayfasını nasıl oluşturabileceğinizi özetlemek isterim:

blog yazmak


İletişim E-Posta Adresini Belirlemek

Kişisel ya da kurumsal blog sitenizde; footer ve benzeri alanlarında konumlandıracağınız e-posta adreslerinin ciddi ve profesyonel bir imajı destekleyecek şekilde kurgulanması önerilir. İletişim e-posta adresinin cilgincocuk@hotmail.com olması elbette önemli değildir ancak vizyonunuz ve hayata bakışınız anlamında önemli veriler sunar. E-mail belirlemek konusunda alternatifler arıyorsanız; Mail, Outlook ve Yandex seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

blogger


Hangi Verileri Paylaşmalıyım?

Aylık sayfa görüntüleme sayınız ve Alexa verilerinize ek olarak; hemen çıkma süresi, trafik kaynakları, benzersiz ziyaretçi oranları ve sosyal mecralardaki takipçi sayınız son kararı verme konusunda yatırımcılarınıza yardımcı olacaktır.

blog yazarı para kazanmak


Fiyat Bilgisi Vermeniz Gerekecek

Reklam tanıtım alanları ve farklı reklam seçenekleri ile alakalı en çok dikkat edilen nokta fiyat tarifesidir. Bu yüzden tüm hizmetlerinizi ve fiyatlarınızı aylık ve yıllar değerlerle paylaşmaya dikkat edin ve güncellemeyi unutmayın. Tanıtım amaçlı alanlarınız hakkında net olun ve fiyatı bilgisini mutlaka paylaşın. 
Fiyat bilgisi kapsamında; banner reklam ücreti, link ücretleri, ürün tanıtımı, tanıtım yazısı yayınlama bedelleri gibi farklı reklam modellerini detaylandırın.
 
blog kişisel blog siteleri
  • Detaylı biyografinize yer verin.
  • Yazarlığa başlama hikayenizi özetleyin.
  • Kabul edilen ve edilmeyen sponsorluk taleplerini inceleyin!
  • Varsa aldığınız ödülleri paylaşın!
  • Referanslarınızı ve örnek çalışmalarınızı listeleyin! 
  • Yol haritanızı paylaşabilirsiniz.
  • İletişim bilgileriniz güncel ve kurumsal olsun.
  • Linkedin başta olmak üzere kişisel SM hesaplarınızı paylaşın.

blog yazarlığı


Son Olarak

Çoğu web sitesi; +18 ürün tanıtımlarına, bahis sitelerinin reklamlarına ve benzeri zararlı paylaşımların yayılmasına vermez. İlgili promosyon sayfasında bu konuda da net olmanız, kabul edeceğiniz ödeme yollarını da belirtmeniz gerekir.

blog yazarlığı


Geçmiş dönemlere ait çalışma ve referansların bir listesi kabul görmeniz adına destek olabileceği gibi neden en doğru seçim olduğunuzu da gösterecektir.

Yorumlarınız Değerlidir