Yüzünü Göstermeden İnstagram'dan Para Kazanabilirsin - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Yüzünü Göstermeden İnstagram'dan Para Kazanabilirsin


Yüzünü göstermeden instagram ile para kazanma fikri veya diğer mikro gelir fikirleri cazip geliyorsa bu yazıyı mutlaka okuyun derim.


Yüzünü göstermekten imtina eden dostlarımız, dijital dünyanın da gelişmesiyle birlikte sadece sesli tanıtımlar üzerinden 4-5 saniyelik reels videoları hazırlayarak hesabını büyütebiliyor. Söz konusu içerik instagram özelinde ilerlese de YouTube için de benzer stratejiyi takip etmek mümkün.


Organik bir şekilde büyüyen hesaplar için kazanç yolları çeşitli. Öncelikle ürün tanıtabilir, satışlara aracılık edebilir, reklam alabilir, bilginize güveniyorsanız hazırladığınız PDF'leri çevrimiçi danışmanlık hizmeti başlığı ile tanıtabilirsiniz. 





Bu noktada bir şahıs şirketi kurmak son derece önemli. Para transferleri ve faturalandırma konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız ve takibe takılmak istemiyorsanız mutlaka bir şahıs şirketi kurmalısınız. 


Kaliteli İçerik: 


Hedef kitlenizde yankı uyandırabilecek ve dikkat çekebilecek yüksek kaliteli ve ilgi çekici içerikler oluşturmaya odaklanın. Bu hesap, çarpıcı fotoğrafları, benzersiz sanat eserlerini, ilham verici alıntıları veya büyüleyici manzaraları içerebilir.


Tutarlılık: 


Takipçilerinizin ilgisini canlı tutmak için düzenli olarak paylaşım yapın. Tutarlılık, takipçileriniz için güncel kalmanın anahtarıdır.


Yüzünü Göstermek İstemeyenler için İçerik Fikirleri:


Öğretici nasıl yapılır veya tamir videoları, podcast'ler, yemek pişirme ve oyun videoları, market tanıtımları, yeni ürün videoları, kutu açılımları, eğitim içerikleri ve dini paylaşımlar dikkat çekiyor. 


Bir çoğunda ellerinizi göstermeniz gerekebilir belirtelim. Yüzünü göstermeden içerik üreten sayfaları inceleyin ve neleri eksik ve güzel yaptıklarını not alın.


Hedef Kitlenizle Etkileşime Geçin: 


Yorumlara ve doğrudan mesajlara yanıt verin ve nişinizdeki gönderileri beğenerek ve yorum yaparak diğer kullanıcıların içerikleriyle etkileşime geçin.


O halde sorumuzu soralım: "Siz de yüzü göstermeden Instagram'da influencer olmak ister misiniz? Yüzü göstermeden Instagram hesabı nasıl büyütürsünüz merak ediyor musunuz?" Bizimle iletişime geçin.


Peki yüzünüzü göstermeden başarılı bir etkileyici olabilir misiniz? Kesinlikle! Yüksek kaliteli içerik sunmaya, güçlü bir marka kimliği oluşturmaya ve hedef kitlenizle etkileşim kurmaya odaklanarak, yüzünüzü ifşa etmeyi seçseniz de seçmeseniz de etkileyici olarak başarılı bir kariyer inşa edebilirsiniz. 


Sonuçta özgünlük, tutku ve bağlantıyla ilgilidir ve bu nitelikler fiziksel görünüşün ötesine geçer.

Yorumlarınız Değerlidir