Link Kısaltma Siteleri ile Ayda 3.000 TL Kazanabilirsiniz - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Link Kısaltma Siteleri ile Ayda 3.000 TL Kazanabilirsiniz


Link kısaltarak para kazanma ve en çok para kazandıran link kısaltma siteleri başlıklı inceleme yazımızda 2022 itibariyle internetten link kısaltarak para kazanma mümkün müdür sorusuna cevap arayacağız.


Kısaltılan bağlantılar aracılığı ile web siteniz üzerinden, dijital dünyada, forum sitelerinde, e-postalarınızda özetle paylaştığınız her bağlantı üzerinden para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?


Link kısaltma siteleri diye bilinen ve uzun URL'leri yani bağlantıları kısaltıp paylaşabilmemize olanak tanıyan siteler, esasen Twitter’ın karakter sınırına anlık bir çözüm olarak hayatımıza girdi. Son yıllarda ise söz konusu sitelerin birçoğu sadece linklerin daha kısalmasına değil, kısalttığınız linkler üzerinden tıklanma başı ödeme almanıza da yarıyor.





Esasen bol trafikli bir web sitesi, sosyal ağ, bir forum sitesindeki faydalı bağlantı üzerinden tıklandıkça para kazanabildiğiniz bir mikro gelir sistemi link kısaltma siteleri.


Kısa ve derli toplu bağlantılar sağda solda daha az yer kapladığı için özellikle karakter sınırı olan ağlarda işlerimizi kolaylaştırır. Tabi buna ek olarak bazı link kısaltma siteleri kim nereden tıklamış ve benzeri istatisikler sunmakta. Bir de adam nereye gideceğini anlamasın belki ona göre tıklar veya tıklamaz diye düşünen arkadaşlar da olacaktır. 


Link Kısaltarak Nasıl Para Kazanılır?


Genel olarak, link kısaltma siteleri kısaltıp size verdiği ve al paylaş dediği URL ile hedef sayfa arasına bir reklam sayfası ekler. Ziyaretçi, söz konusu cücük bağlantıyı tıkladığında bir ara sayfada reklam görüntüler ve sonrasında hedef sayfaya yönlendirilir.


Bir nevi TV izlerken arada reklam çıkması olarak kabaca özetlenebilecek bir iş ama işin suyunu çıkaranlar da yok değil. Bir bağlantıya tıklıyorsunuz normalde bir iki saniye içinde asıl gitmek istediğiniz yere varmanız gerekirken oradan bir başka link kısaltma sitesine ve reklama hadi öbür tarafa derken sıkılıp sayfadan çıkıyorsunuz.


Link kısaltma siteleri ile para kazanmak istiyorsanız evvela bu sitelere kaydolmanız ve kısalttığınız linkleri düzenli paylaşmanız gerekli. Link kısaltma siteleri biraz torrent biraz illegal işler ve +18 arkadaşlarla ilişkilendirilse de bu şekilde para kazanan arkadaşlar yok değil.


2022’nin En İyi Link Kısaltma Siteleri


En ciddi ödemeleri yapan en bilindik URL kısaltma sitelerinin başında Dünyaca ünlü Shorte.st ve Adf.ly geliyor; bu sitelerde her 1000 tıklama için yaklaşık 4 $ alabiliyorsuuz. 1000 görüntüleme için 25 ABD doları civarında ödeme yaparak çıtayı arşa çıkaran siteler de yok değil.


AdFly: Sizin üzerinizden sisteme kaydolan arkadaşlardan da ömür boyu yüzde 20 ödeme alabildiğiniz bir sistem ve kesinlikle girip incelemenizi tavsiye ediyorum. Misal arkadaşınız 100 dolar kazansa ondan kesilmeden yüzde 20'si size aktarılıyor.


Her ayın 10'nda ödeme yapan ve minimum para çekme tutarı PayPal için 5 $ ve Payoneer için 20 $ olan sisteme bu bağlantı üzerinden kaydolabilirsiniz. AdFly Dünya üzerinde en çok kullanılan link kısaltma sitelerinden biri.


Shorte.st: Bu arkadaş da 1 milyonun üzerindeki kullanıcısıyla epey rağbet gösterilen bir link kısaltma ağı. Arkadaşını davet et onlar da kazansın sen de kazan sistemi burada da mevcut. 


Vaktim var daha da okumak incelemek istiyorum diyen arkadaşlar; Linkvertise, Shrinkme, Adshrink.it, Smoner, Shrinkearn, LinkSpy.cc, Ouo.io, Clk.sh sitelerini inceleyebilir.


Avantajları ile Link Kısaltma Siteleri:


  • Bazıları ile tüm ekranı kaplayan reklam oluşturabiliyorsunuz,
  • Bir kaçı yüzde 25 gelip kaydolan komisyonu veriyor,
  • Paypall için 5 dolarlık çekim mümkün olanağı da verenler var,
  • Hatta minimum çekim tutarı 3 dolar diyenler de mevcut,
  • Aynı anda birden çok kısaltıcıya izin veren siteler de var,
  • 1 dolar kayıt bonusuna ek olarak havale ile de para gönderen siteler var,
  • Paysafecard veya Amazon kuponu ile de ödeme sunanlara rastladık,

Türkiye'de Paypall yok diye üzülmeyin. Bitcoin, Payeer, Skrill hatta banka havalesi yolu ile ödeme alabileceğiniz link kısaltma siteleri mevcut.  

Bu yazımda; link kısaltarak para kazanma 2022, link kısaltarak para kazanma ekşi, link kısaltarak para kazanma siteleri ve para kazandran link kısaltma siteleri arama sonuçlarına karşılık gelen bilgiler paylaştım. Umarım yol haritanızı bizimle paylaşır ve deneyimlerinizle yazımızın gelişmesine yardımcı olabilirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir