Online Butikler Giysilerini Nereden Satın Alıyor? - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Online Butikler Giysilerini Nereden Satın Alıyor?


Küresel hazır giyim endüstrisi yaklaşık 760 milyar dolar değerinde bir pazar ve rakamlar gün geçtikçe artıyor. Ufak büyük herkes pastadan en az bir parça koparmak istiyor. Müşteriler ise seçici olduklarından, benzersiz bir ürün tarzı arıyorlar.


Ancak hiç merak ettiniz mi, çevrimiçi butikler kıyafetlerini nereden alıyor? Çoğu çevrimiçi yani online mağaza sahibi, rekabetçi bir fiyat, farklı stiller ve yüksek kaliteli giysiler sunan toptancılardan giysiler satın alır.





Konu butik işi olduğunda şüphesiz en önemli şey güvenilir ve kaliteli bir butik giyim tedarikçisi bulmaktır. Butik sahipleri ürünlerinin kalitesine önem verirler ve siz de bir butik açmayı kafaya koyduysanız benzer yollarla ilerlemelisiniz.


Butik Sahipleri için En İyi Toptan Giyim Tedarikçileri


  • Wholesale7; kadınlar, erkekler ve çocuklar için giyim, çanta, ayakkabı ve aksesuarları tedarik edern toptan giyim işinde yasal ve güvenilir satıcılardan biridir.
  • Chinabrands: En iyi Çinli giyim tedarikçilerinden biridir. Ev ürünleri, kadın ve erkek giyim, bilgisayar aksesuarları, tüketici elektroniği ve mücevher tedarik etmektedir. 1 dolardan daha düşük bir fiyata toptan giyim satın alabilirsiniz.
  • Sugarlips: Özellikle kadınlar için en iyi markalı ve kaliteli giyim ürünleri satan bir toptan giyim sitesidir. Sugarlips, 49 doların üzerindeki siparişler için ücretsiz kargo hizmeti sunar ve varış noktaları en azından şimdilik Amerika Birleşik Devletleri içinde olmalıdır.
  • Bloom Wholesale: Los Angeles'tan bir kadın toptancı distribütörü. Esas olarak etekler, elbiseler, pantolonlar, joggers, spor giyim, kazak, bluzlar ve ceketlere odaklanmaktadır.
  • Tasha Apparel: Her türlü kadın giyimini tedarik ediyorlar ve 300 doların üzerindeki siparişler için ücretsiz kargo imkanı sunuyorlar.
  • Wholesale Fashion Square: Kadınlara özel kıyafetler, aksesuarlar ve makyaj setleri sunuyorlar.

Hayalet mağaza kavramı dünyada bir mağazası olmayan ancak ürünlerini Çin, Tayvan, Filipinler vb ülkelerden tedarik eden dijital dünya pazarlamacılarını ifade eden yeni nesil bir kavram.

Çoğu durumda müşteriler YesStyle, Amazon ve AliExpress gibi pazar sitelerinde veya Çinli hızlı moda perakendecisi Shein'de bulunan bir giysiyi satın aldıklarını bilmiyorlar bile.

Son olarak, sipariş vermeden önce yeterince araştırma yapın zira bazı web siteleri bu konuda kötüye doğru evrilmiş olabilir veya ürünler düşündüğünüzden daha farklı şekilde paketlenebilir.

Eminönü toptan giyim mağazaları, fabrika çıkışı toptan giyim, instagram butik toptancıları, 1. kalite replika giyim toptan, ucuz toptan giyim merter, kilo ile giyim toptan, merter toptan, tahtakale toptan giyim, toptan bayan giyim, eminönü toptan giyim magazalar, kilo ile giyim toptan, instagram butik toptancılar ve fabrika çıkış toptan giyim arama sonuçlarıyla rakiplerinizin hangi ürünleri nereden aldığını bulabilirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir