En İyi Arkadaşlık Siteleri Listesi (İlişki Garantili) - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

En İyi Arkadaşlık Siteleri Listesi (İlişki Garantili)


En iyi arkadaşlık siteleri, TINDER ve benzeri akıllı telefon muadillerinin hayatımıza girmesiyle bir nebze unutulur gibi olsa da yine de çok aranır bir başlık. Sizler için en iyi arkadaşlık siteleri 2022 listesi toparlamak ve geldiğimiz son durumu özetlemek isterim.




Bu arada arkadaşlık sitelerini basit bir web tarayıcı üzerinden incelediğimiz senaryolara ek olarak bu arkadaşlık sitelerinin mobil uygulamalarının olup olmadığını da araştırmak gerekiyor. Ki çoğunda bu avantaj mevcut. Hazırsanız gelin, en iyi arkadaşlık sitesi hangisi sorusuna taze ve net cevaplar arayalım.




En İyi Arkadaşlık Sitesi 2022


TİNDER


Filmlere dizilere konu olan TİNDER, eskort yuvası haline gelse ve bir miktar gözden düşse de halen mobil dünyada ilk akla gelen arkadaşlık uygulaması ve yalnızlıktan yakınıyorsanız kesinlikle üye olmanız gereken lokasyon odaklı bir site. 

Masaüstü ve mobil uygulaması bulunan uygulamaya üye oluyor, samimi ve it-kopukça olmayan bir profil oluşturuyor ve arkanıza yaslanıp beklemeye başlıyorsunuz. Beğendiğiniz fotoları sağa beğenmediklerinizi ise sola kaydırırsınız. Karşı taraf da sizi beğenirse eşleşme yani MATCH olur ve dilerseniz sohbete başlarsınız.





Listeye devam edeceğim ancak kısa bir bilgi notu paylaşayım. Kaliteli bir arkadaşlık elde etmek, eliyle nikahlanan Hintlisi Arabı Pakistanlısı çer çöpten uzak kalmak istiyorsanız PREMIUM yani paralı üyeliğe geçmelisiniz. 

Tabi burada da bu arkadaşlar karşınıza çıkacaktır lakin hiç değilse güçlü profilleme ve negatifleme özellikleri sayesinde bir miktar elemeniz ve flört yorgunluğu denilen musibetle karşılaşmamanız daha mümkün. Devam edelim;





Bu günlerde romantik bir bağlantı arıyorsanız telefonunuzdan başkasına ihtiyacınız yok! Sıradan randevular veya gündelik seks için TINDER'ı deneyebilirsiniz.

  • Kaliteli etkileşimler için en iyisi: Hinge
  • Buluşmalar için en iyisi: Tinder
  • Garip cinsel zevkler için: Feeld
  • Belirli bir şey arayanlar için en iyisi: OKCupid
  • Ciddi ilişkiler için en iyisi: eHarmony
  • Kadınlar için en iyisi: Bumble
  • Queer kadınlar için en iyisi: Her
  • Queer insanlar için en iyisi: Lex
  • Eşcinsel erkekler için en iyisi: Grindr
  • Siyah insanlar için en iyisi: Blk
  • Meşgul flörtler için en iyisi: Coffee Meets Bagel
  • Olgun flörtler için en iyisi: Match
  • Profesyoneller için en iyisi: The League
  • Hemen buluşmak için en iyisi: Clover
  • Seyahat için en iyisi: Happn
  • Dindar insanlar için en iyisi: Okumaya Devam Edin...

HINGE


Sesli not özellik olan kaliteli bir uygulama. Konuşmaya nasıl başlayacağınızdan emin değil misiniz? Profilinizi kurduğunuzda, Hinge, ilginç buz kırıcılarla bu sorunu ortadan kaldırır. Her uygulamada olduğu gibi sınırlı kaydırma özelliği ile geliyor ve PREMIUM üye olursanız bu sorun da ortadan kalkıyor. Bana göre flört dünyasına yeni girenler için iyi bir uygulama.




FEELD


Feeld, aşka cinsel keşif ve maceracı bir yorumla yaklaşmak isteyen insanlar için yaratıldı. Çok eşlilik ve benzeri alternatifleri kapsayıcı şekilde oluşturulan bu uygulamada her sitede olduğu gibi dolandırıcılıklara karşı temkinli olmanız gerekiyor.




Feeld'in şeffaflığı ve ferahlatıcı açıklığı sayesinde, cinsel tercihleriniz hakkında ürkütücü görünmeden dürüst konuşmalar yapmak daha kolaydır. Feeld ayrıca, gündelik seks ve fantezi gerçekleştirme için benzer düşünen ortaklarla bağlantı kurmayı kolaylaştıran güçlü bir eşleştirme algoritmasına sahip.

Belirli bir şey arayanlar için en iyisi: OKCupid


Site, kullanıcılar için ek cinsiyet ve cinsellik seçenekleri ile tek eşli olmayan profilleme alternatiflerine sahiptir, bu sebeple aynı şeyi arayan insanları bulmak daha kolaydır. OKCupid, anahtar kelimeye dayalı arama seçenekleri ve uyumlu eşleşmeleri bulmaya yardımcı olan etkileşimli kişilik testleriyle bilinir.




Düz kaydırmadan uzaklaşmak ve yüksek eşleşme yüzdesi ve ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle tanışmak istiyorsanız, popüler bir tanışma sitesidir. Uygulama harika işler çıkarıyor ancak dezavantajı, bazı temel işlevlerin bir ödeme duvarının arkasında kilitlenmesi.

Tabi bu tip uygulamalar tüplü monitör önünde bekleşen fakirler için geliştirilmiyor. Bir ilişki istiyorsanız öncesinde de sonrasında da ödeme yapmayı bilmelisiniz. 




Ciddi ilişkiler için en iyisi: eHarmony


Evlilik terapisti Omar Ruiz'e göre eHarmony, uzun vadeli bir ilişkiye yeltenen ve benzer kişilerle bağlantı kurmak isteyen ciddi flört'cüler için harika. eHarmony, yüksek uyumluluklar oluşturmaya yardımcı olmak için kapsamlı bir profil doldurmanızı ve çeşitli soruları tamamlamanızı gerektirir.

Uygulamaya girdiğinizde karşınızdaki kişi hakkında ciddi bilgiler elde edebiliyorsunuz.




Kadınlar için en iyisi: Bumble


Kadınlar için kadınlar tarafından yapılan Bumble, nefret söylemi ve fiziksel eleştirilere karşı sıfır tolerans politikasıyla flört edenler için olumlu bir deneyim yaratmaya çalışan kullanıcı dostu ve kadın odaklı bir uygulamadır.

Kadınlar [erkeklerle eşleşirken] konuşmayı başlatmalı, ancak aynı cinsiyetten eşleşmelerde her ikisi de sohbete başlayabilir. Kadınların ilk hamlelerini 24 saat içinde yapmaları gerektiğinden, durum etkileşime aciliyet katar, bu da spam'e düşen konuşmaları en aza indirir.





Queer kadınlar için en iyisi: Her


Lezbiyen, queer, biseksüel ve heteroseksüel kadınlara yönelik bir flört ve topluluk uygulamasıdır. Queer insanlar tarafından queer'ler için yaratılmıştır, bu da onu piyasadaki en popüler lezbiyen uygulamalarından biri haline getirmekte.

Ayrıca, queer etkinlikleri, yerel partiler hakkında bilgi edinebileceğiniz, buluşacak yeni arkadaşlar bulabileceğiniz ve ilgi alanlarınızı tartışabileceğiniz ek bir sosyal ağ bölümü ile birlikte gelir.





Queer insanlar için en iyisi: Lex


Lex, kullanıcıların kim oldukları ve ne aradıkları hakkında bir reklam verebilecekleri eski gazete ilanlarından ilham alan metin merkezli bir formattır. Fotoğraflara büyük bir vurgu yoktur ve esas olarak başkalarıyla rahat bir şekilde bağlantı kurmakla ilgilidir.

Açık uçlu olanaklar, her türden farklı bağlantıların kurulmasına yardımcı olur: bir arkadaş, yeni bir ilişki veya en sevdiğiniz yeni TV şovunu takıntı haline getirmiş eşcinsel biri.





Eşcinsel erkekler için en iyisi: Grindr


Grindr; gay, biseksüel, trans ve queer kullanıcıları birbirine bağlamayı amaçlayan bir sosyal ağ uygulaması. Bağlantı odaklı ve tek gecelik ilişkileriyle tanınan bir uygulama olduğu için hala çok ünlü.

Grindr, bir biyografiden, görsel havuzundan ve ilgilendiğiniz kişileri kaybetmemek için diğerlerini favorilere ekleme kabiliyetinden oluşur. Ayrıca, yakın bir yarıçap içindeki diğer kişilerle bağlantı kurmak için verimli bir jeo-sosyal konum tabanlı arama özelliğe sahiptir.





Siyah insanlar için en iyisi: Blk


Bu siyah ifadesini kullanmayı çok sevmiyoru. Çikolata kardeşler demek bence daha samimi.. Uygulama kültürlere odaklı NİŞ bir arkadaşlık uygulaması ve bu özelliği ile rakiplerinin arasından sıyrılıyor. 

Bekarların anlamlı bağlantılar ve arkadaşlıklar bulmasına yardımcı olmak için basit bir kurulum süreci, fotoğraf doğrulama ve yine basit eşleştirmeler ile uygulamayı kullanmak son derece kolaydır.





Blk, birçok seçeneğini ücretsiz olarak sunar. Her gün, profilinizi beğenen kullanıcılarla iletişim ve sohbet için kişiselleştirilmiş bir profil grubu alırsınız. Bir premium hesap için ödeme yapmaya karar verirseniz, profilinizi kısa süreliğine bölgenizde en iyi profil haline getirebilir, sınırsız sayıda beğeni gönderebilir ve insanlara ikinci bir şans vermek için geri sarabilirsiniz.





Meşgul flörtler için en iyisi: Coffee Meets Bagel


Foto kaydırmaktan yoruldunuz mu? Coffee Meets Bagel bu konuda size yardımcı olabilir. Fotoğraf listesinde gezinebileceğiniz diğer flört uygulamalarından farklı olarak, Coffee Meets Bagel her gün tercihlerine göre şekillenen profillerin bir listesini gönderiyor.





Bağlantı kurulduktan sonra, uygulamanın sohbeti atlamamanızı sağlayacak sekiz günlük bir özelliği vardır ve burada her ikiniz de bir anlamda sohbete tekrar katılmak zorunda kalırsınız, bu da sizi o kahve tarihini daha sonralara değil, daha erken ayarlamaya teşvik edebilir. 

Bence uygulamalarda çok fazla zaman harcamak istemeden ilişki arayanlar için sağlam bir seçenek.





Olgun flörtler için en iyisi: Match


Kendinizi yaş aralığının üst noktasında bulursanız ve mevcut flört uygulamalarından hoşlanmıyorsanız, ve üyelik ücreti de ödemeye hazırsanız Match harika bir seçim. Match ciddi flörtlerin sitesi olarak bilinir. Ne kadar çok soruya cevap verirseniz, eşleşmeleriniz o kadar hedefli olur. 





Site ayrıca veritabanında arama yapmanıza ve sizinkine benzer tercihlere sahip üyeleri incelemenize olanak tanır. Ayrıca üyelerin en son ne zaman aktif olduğunu gösterir, bu nedenle yakın zamanda çevrimiçi olan biriyle eşleşme olasılığı daha yüksektir. 

Bonus bilgi: Ücretli bir kullanıcı olarak profilinize kimin baktığını görebilirsiniz.





Profesyoneller için en iyisi: The League


Günümüzün çalışan profesyonelleri için özel bir flört uygulamasıdır. Flörtleşmenin LinkedIn'i olarak kabul edilir. Her gün incelemeniz için size sınırlı bir profil listesi verilir. Uygulamanın başarısı yaşınıza ve bulunduğunuz yere bağlı olabilir, bu da büyük bir şehirde muhtemelen daha iyi sonuçlar sunacağı anlamına gelir.

Diğer flört uygulamalarından çok daha pahalı olabilen ücretli bir üyelik sunduğunu belirtmeliyiz.





Hemen buluşmak için en iyisi: CLOVER


Apple uygulama mağazasındaki en yüksek puanlı uygulamalardan biri olan Clover; birçok özelliği, hem kaydırmaya hem de uyumluluğa odaklanması nedeniyle kendisini güçlü bir flört uygulaması olarak kanıtladı. Hemen biriyle tanışmak istiyorsanız veya belirli bir gecede randevu aradığınızda uygun bir seçenek olabilir.





Seyahat için en iyisi: Happn


Yakınımda kimler var diyenlere odaklanan Happn, flört etmenin bir bakıma Google Haritaları. Uygulama, kullanıcıları fiziksel konumlarına göre izliyor ve kullanıcıları çevrelerindeki kişilerle eşleştiriyor.

Happn, potansiyel flörtünüzle yollarınızın kaç kez kesiştiğini gösterdiği için bir "kısmet" da unsuruna sahiptir. Sürekli seyahat edenler veya yoğun nüfuslu şehirlerde yaşayanlar için Happn'i önerebiliriz böylece aynı insanlarla tekrar tekrar karşılaşmazsınız.





Dini flörtler için en iyi seçenekler


Diğer uygulamalar dini tercihler için filtreleme sunsa da, dinin hayatlarında oynadığı rolü anlamak için birçok konuşmayı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Benzer inançları paylaşmak önemliyse, Christian Mingle (Hristiyan bekarlar için), JSwipe (Yahudi bekarlar için) veya Salams (Müslüman bekarlar için) gibi dine özgü uygulamalara bakmayı düşünebilirsiniz.





SONUÇ:


Bana göre arkadaşlık uygulamaları kendinizi kaptırmadığınız ve olası sonuçları öngörebildiğiniz müddetçe son derece eğlenceli.

Bu arada arkadaşlık uygumalarında güçlü bir eşleşme almak için olduğunuz gibi görünmeli, tamamen bu iş için oluşturulmuş izlenimi veren görseller kullanmamalı ve samimi olmalısınız.

Profil oluşturmaya hem vaktim hem de kendimi özetleyebilecek kalemim yok, benim için şöyle çekici bir profil oluştur diyenlerdenseniz medyabudur@gmail.com e-posta adresimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir