Acemilere Özel İnternetten Para Kazanma Rehberi - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Acemilere Özel İnternetten Para Kazanma Rehberi


Çevrimiçi yani online bir iş kurmanın bir çok avantajı vardır; ofis kiralamak için para harcamanıza gerek yoktur ve uygun bir çalışma programı oluşturmada daha fazla esneklik sunar. Ancak, hevesli girişimciler için bize göre en iyi fayda, birçok çevrimiçi işletmenin inanılmaz derecede kolay, eğlenceli ve ucuz hayata geçirilebilmesidir.


Merak ederek ve arayarak yazımıza geldiniz; "Yeni başlayanlar için en iyi iş nedir?", "Hangi küçük iş fikri benim için doğru?", "İnternetten para kazanmak zor mu?"





İster gelirinizi artırmak, ister tam zamanlı bir girişimci olmak istiyorsanız; düşük maliyetli ve hayata geçirilmesi kolay çevrimiçi işler ve işletmeler listemize göz atın. Bunun mikro gelir sahibi olmanızın ilk adımı olabileceğini düşünüyoruz!


Baskı Mağazası


Tasarım yeteneklerinize güveniyorsanız; tişörtler, kupalar, çantalar, şapkalar vb baskılar sunabileceğiniz sanal bir mağaza oluşturabilirsiniz. 3D baskılar bu aralar oldukça revaçta. 


Çevrimiçi Eğitmenlik


Çevrimiçi öğrenmenin popülaritesi son on yılda istikrarlı bir şekilde arttı ve çevrimiçi eğitim alan insan sayısı pandemi nedeniyle önemli ölçüde fazlalaştı. Çocuklar ve gençler uzaktan öğrenmeye alışırken, giderek daha fazla sayıda yetişkin çeşitli çevrimiçi kurslarla becerilerini tazeliyor. Zoom üzerinden ders verebilir veya bir video kursu oluşturup web sitenizde satabilirsiniz.


Metin Yazarlığı


Çevrimiçi olarak oluşturulan içerik miktarı her yıl artıyor ve birilerinin tüm bu blog gönderileri, sosyal medya gönderileri, e-postalar ve web siteleri ile ilgilenmesi gerekiyor! Metin yazarlığı, öğrenmesi kolay becerilerden biridir, bu nedenle metin yazarı olmasanız bile doğru uygulama ile bu beceride nispeten hızlı bir şekilde ustalaşabilirsiniz. Fivver'e mutlaka göz atın derim.


Ev Yapımı Yiyecek ve İçecekler


Aklınızdaki fikir ne olursa olsun, internetten yiyecek satışına ilişkin kuralları ve düzenlemeleri inceleyerek işe başlayın. Özellikle organik gıda ile ilgili mevzuata hakim olmanız önemlidir.





Yiyecek ve içecek satma seçenekleri sadece sizin ilginiz, yenilikçi ruhunuz ve hayal gücünüzle sınırlıdır. Doğum günü pastası gibi özel günlere özel yiyecekler satabilir, haftalık yemek planları organize edebilir, partiler için alkolsüz içecekler sunabilir veya alerjisi olan kişilere özel tatlılar oluşturabilirsiniz.


Çevrimiçi Vintage Mağazası


Bu yaratıcı iş fikri, ürünlerinizi ikinci el mağazalarından temin edebileceğiniz için büyük bir bütçeler gerektirmez. Bu seçenek özellikle Instagram iş fikirleri arıyorsanız veya İnstagram'da ne satabilirim diye merak ediyorsanız çok işe yarar.


Listemizdeki küçük işletme fikirlerinden herhangi birini denemeyi düşünüyorsanız tebrikler doğru yoldasınız. Yorumlarda deneyimlerinizi ve ekstra iş fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin!

Yorumlarınız Değerlidir