Dişi Cinler Böyle Baştan Çıkarıp Aşık Ediyor - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Dişi Cinler Böyle Baştan Çıkarıp Aşık Ediyor


Dişi cin nedir merak ettiniz mi ya da bir cin resmi gördünüz mü? Erkeğe musallat olan dişi cin hikayeleri hayranlık uyandıran bir konu gibi gözükse de işin aslı böyle değil. Dişi cin musallat belirtileri zor fark edilebilir veya dişi cin kabile reislerinden birisi size saldırıya geçebilir.


Eli yüzü düzgün ve elbette güzel ve yakışıklı kişilere dişi cinlerin göz koyup taciz ettiği, akıllarını başlarından aldığı şimdilerde göze hoş gelen bir hadise. Elbette; bu bir dişi cin ve başıma neler gelebilir ki, biraz da eğleniriz gibi sapkın bir düşünce ile temelleniyor. İşin aslı ise çok farklı.





Genellikle dişi cinler göz koyduğu delikanlıların yakını ve sevdikleriyle ilişki kurmalarına engel olur, hatta olur da evlenirse zifaf gecesinde başarısız olmalarına yol açarlarmış tabi bu en giriş seviyesi senaryo. 


Çoğu zaman da kendini Allah (CC) ve din yoluna vakfetmiş, namazında niyazında zikir ehli, güzel Müslümanlara görünürerek yine baştan çıkarmaya çalışırlarmış. Genellikle, bu işlere tevessül eden dişi cinler çıplak halde karşımıza bir anda olur olmaz zamanlarda çıkar.



Dişi Cinler Hakkında Bilgiler


Tıpkı biz insanlar gibi akıl ve iradeye sahip Cinlerin parası soğan kabuğudur en çok kemik ve pirinç türü şeylere düşkün oldukları bilinir. Elbette kuytu ve izbelikleri seven cinlerin de sevip nefret ettikleri vardır ve yiyecekleri de bu kadar kısıtlı değildir. 


Çoğu zamanlarda evlerimizde bizimle yaşadıklarından besmelesiz oturulan sofralardan da faydalanabilirler. Daha önce bir çok yazımızda dile getirdiğimiz gibi onlar da bizler gibi yer içer, evlenip çoğalır ve kabileler halinde yaşarlar. İnananları inanmayanları Müslümanları veya Yahudileri vardır. Padişahları dahi vardır.


Her nefsin ölümü tadacağı gibi cinler de insanlar gibi ölümlüdür, sadece bizden çok daha uzun yaşarlar. Yüce Allah'a (CC) karşı sorumlu olduklarından bizler gibi Ahirette sorgulanacaklardır. Cinler genel olarak birtakım hayali görüntüler üzerinden erkek veya kadınlara hastalıklar sanrılar verebilir. 


Öte yandan genellikle inançsız cinler insanın herhangi bir uzvuna rahatça yerleşerek damarlarda kan misali dolaşabilir ve rahatsız edebilirler. Şeytani varlıklar Allah muhafaza eşleri bile ayırabilir.


Cinlerin gıdasının koku olduğu da düşünülür. Cinlerin en çok sevdikleri kokular da pislik, tezek, tütün ve alkol kokusudur… Kişi buna benzer maddeler kullandığı zaman artık onun yanından ayrılmayacak ve peşini de bırakmayacaklardır.


Aşırı sinirlilik hali, öfkeli ve korkulu davranışlar sergilemek, sapkınlık, nefsinin isteklerine aşırı düşkünlük ve gaflet halleri cinni de denen bu varlıkların bizlere musallatına neden olabilir. 


Cinlerin dişi olanlarına peri dendiğine tanık oluyoruz. Erkek olsun dişi olsun cinler, yazımızın anafikri üzere, insana ilgi duyup sevdalanabilir dahi. Hatta o kişide cinsel tatmin benzeri bir his yaratarak sözde mutluluk bile yaşatabilir. Ancak hiçbir surette ne insandakine benzer bir münasebete girebilir ne de hamile bırakabilir.


Belli bir noktada, kaderine razı olmayarak insan olmaya heveslenen bazı cinlerin değişik denediğine tanık olunmakta. İnsan olmak de sıkça vardır. Yahut sınırlarını ve başına gelebilecekleri bilmeden bir insana aşık olanlar da mevcuttur.


Eğer cin bir kadına veya erkeğe bazı hisler duyarsa olursa onu elde edebilmek amacıyla sürekli zayıf hallerini ve olası moral bozukluklarını özetle düşüş anlarını bekler. Sonra da bu kişiyi avucuna alır. 



İletişime geçtikleri sabitse sürekli yanında olup yalnız bırakmayacağını iddia eder ki cinlerin neredeyse tamamı yalancıdır. Bazı kimseler de o anda çaresiz olduklarından bu tip sözlere kolayca inanır ve cinlerle bağlarını güçlendirmeye çalışırlar.


Cinler bir çok özellikleriyle biz insanları andırdığından bazı cinler de bizler gibi çeşitli huylara sahip olabilir. Söz konusu kişiyi zamanla taciz etme noktasına geleceklerdir. İletişime geçtiklerinde kişinin elleri üzerinden, bazen de zihninde hayal ettirerek emellerine ulaşırlar. 


Üstelik cinler sadece kadınlara da aşık olmazlar. Erkek cinler kadına da aşık olabilmektedir. Onlar da kendi dünyalarında nikahlanabildiklerinden eşleri vardır. Bir Cin insana aşık olduğunda eşi kıskanır. Böyle bir senaryoda o kişiye Allah (CC) muhafaza iki taraflı zarar vermeye de çalışacaktır.


Ehli kitap değil diğer mitolojilerde de insanların cinlerle ilişkiye girerek ve çocuk sahibi olabileceği bir düşünüşe rastlanır. Burada bir konunun altını çizmek faydalı olacaktır. 


Bilineceği üzere ortalama bir insan ısısı mevcuttur ve bu ısı spermleri öldürebilir işte bu yüzden testisler vücudumuzun dışında yer alır. Bir kaç derecelik bir ısı farkı dahi sperimlerin kalitesini belirleyebilir. O halde bir erkekle dişi cinin ilişkisinden çocuk dünyaya geleceğini düşünebilmek ciddi bir altyapıya sahip olmayacaktır.


Dişi cin isimleri, kadın cin isimleri ve dişi cin musallat belirtileri gibi başlıklara değinmeye çalıştık. Umarım beğenir ve içeriğimizi zenginleştirebilme adına değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşırsınız.

Yorumlarınız Değerlidir