Hepsiexpress Araçlı Kurye Başvuru ve Maaşları - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Hepsiexpress Araçlı Kurye Başvuru ve Maaşları


Hepsiexpress araçlı kurye başvurusu nasıl yapılır, Hepsiexpress araçlı kurye başvurusu için gerekli şartlar nelerdir? Hepsiexpress araçlı kurye maaşları ve 2021 aylık ortalama kazançları hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.


Hepsiexpress, Türkiye’nin en büyük e-ticaret ve pazaryeri platformlarından biri olan Hepsiburada.com’un teslimat firmasıdır. Özellikle COVID sonrası pek çok e-ticaret firması kendi kargo şirketlerini kurma yoluna gitti. 





Bu sayede hem hesaplı teslimat sağlanıyor hem de binlerce kişi araçlarıyla çalışarak gelir elde edebiliyor. Üstelik hepsiexpress’in kargoculuk girişimine başvurular da oldukça kolay. Hepsiexpress’e kaydolmak için birazdan paylaşacağımız URL yani adres üzerinden ulaşım sağlayacak ve kolayca Hepsiexpress kuryesi olacaksınız.


Hepsiexpress'te araçlı kurye olarak görev yapabilmek için Trendyol'a benzer değişkenlik gösterebilen şartlar mevcut. Bu şartları sağlayamazsanız ne yazık ki kurye olarak çalışamazsınız.


  • Sabıkanız olmamalı.
  • Ehliyetine el konulmamalı.
  • Hız veya trafik kuralları nedeniyle ceza almamış olmak.
  • Sözleşme ile çalışabilmek.


Hepsiexpress Kuryesi Nasıl Çalışır?

 
Hepsiexpress, gün içinde fazla sayıda yapabilmenize olanak sağlayan ve sabah açılan bir sisteme sahip. 07.00’den itibaren, Hepsiexpress depolarına gelerek, üç veya dört saatlik gönderileri topluyor ve teslimat noktalarına gelerek ürünleri teslim ediyorsunuz. 

Sonrasında 10 veya 11 gibi yeniden depoya geliyor ve yeni ürünlerinizi alıyorsunuz. Bazen yeni verilmiş siparişlerin aynı gün içinde teslim edilmesi gerekebiliyor ki bu gibi durumlarda seri olmak şart.

  • Gün içinde iki veya üç kez teslimat yapılabilmekte.
  • Maaş usulü veya paket başı ücretlendirme yapılıyor.
  • Tek bir siparişten ortalama 3 TL-4 TL arası bir ödeme alırsınız.
  • Gün içerisinde minimum 50, maksimum 120 paket teslim edilebilir.

HepsiExpress Kuryesi Ayda Ne Kadar Ücret Alır?


Ortalama paket dağıtımları 90 civarı olan Hepsiexpress kuryelerinin aylık gelirleri, sıkça altını çiziyoruz ancak çalışanın performansına göre değişkenlik gösterir ve paket başına ücret alıyorlar. 

  • Günlük ortalaması 50 olan biri, ay sonu 6000 TL'ye kadar kazanabilir.
  • Ortalaması 100 olan biri ay sonu 12.000 TL'ye kadar ödeme alabilir.
  • Yüksek teslimat yapanlara ekstra 2000 TL’ye kadar prim de ödenmekte.


Hepsiexpress Kuryeler Ne Kadar Kazanıyor?


Hepsiexpress dağıtım ağında görev yapan ve yoğun çalışan kuryelerin kazançları vergiden önce 9.000 lira ile 12.000 lira arasında değişkenlik gösterir. 11 bin TL gelir elde edilen bir senaryoda; akaryakıt giderleri, sigorta primleri, vergi ve vs'lar ile gelirimiz 5.800 ila 7.000 TL arasında değişecektir.

Hepsiexpress Kuryeler Haftada Kaç Saat Çalışıyor?


Hepsiexpress dağıtım ve kurye sisteminde kurye arkadaşlarımızın haftalık çalışma saatleri değişkendir. Çoğu kurye, 70 ila 80 saat çalışmaktadır. 

Bu çalışmaya karşılık aylık net 5.800-8.000 arası kar elde etmektedirler. Bunun dışında elbette daha az çalışan kişiler de mevcuttur. Örneğin bazı kuryeler haftada ortalama 40 saat çalışabiliyorlar ki bu kuryeler de haliyle çok daha az gelir elde ediyor. 

Daha detaylı bilgiler elde edebileceğiniz Hepsiexpress araçlı kurye başvurusu için tıklayınız.

Kuryeye Araç Kirası Ödeniyor Mu?


Hayır, Hepsiexpress ve Trendyol araçlı kuryelerine herhangi bir şekilde araç için para (kira), akaryakıt faturası vs ödememektedir. 

Verdikleri tüm ücret, masraflarınızı karşılamanız için ve kar edebilmeniz için verilmekte ancak gönderi miktarına göre prim de alabiliyorsunuz. Girişte de belirttiğim gibi, bir ayda 2000 paket teslim eden kuryeler 1000 TL, 3000 paket teslim edenler için 1500 TL primler alabilmekte.

Bu yazımızda; Hepsiexpress taşıyıcı olmak, Hepsiexpress araçlı kurye maaş, Hepsijet taşımacı olmak ne kadar kazanıyor, hepsiJET, Hepsiburada Araçlı kurye ne kadar kazanır, Araçlı kurye kazancı, Hepsijet araçlı kurye kazanç, Hepsiexpress taşıyıcı kazanç, Araçlı kurye maaşları, Hepsijet Araçlı kurye maaşları, Hepsijet araçlı kurye kazanç, Araçlı kurye kazancı, Araçlı Kurye Hepsiburada Araçlı kurye ne kadar kazanır, HepsiJet Araçlı Kurye Başvuru gibi konulara değindik.
Yorumlarınız Değerlidir