İngilizce'den Çince'ye Çeviri ile Güçlü İçerikler Yaratmak - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

İngilizce'den Çince'ye Çeviri ile Güçlü İçerikler Yaratmak


Şu sıralar en iyi çeviri arayüzü olan Google Translate'in İngilizce'den Çince'ye çevirilerde başarılı olduğunu hem duydum hem de anadili Çince olan arkadaşlara teyit ettirdim. Yine arkadaşlarımdan 10 üzerinden yorum ve puanlama yapmalarını istediğim zaman 7 diyenler de oldu 8 verenler de ancak altına düşmedi!


İngilizce'den Çince'ye Çeviri ile Güçlü İçerikler Yaratmak














Küçük ve orta ölçekli bir işletme sahibiyseniz elbette al kullan yapamazsınız ki bu sağlıksızdır. 7 ve 8 de başarılı sonuçlar değil ancak şu yapılabilir; İngilizce'den Çince'ye çevirdiğiniz metinlere son okuma yaptırarak süreci hızlandırmak mümkündür. 


Son okuma yaptıracağınız arkadaşların anadili Çince olmalı. Çinli kardeşlerimizin ufak bir desteğiyle hedeflediğiniz Asya bölgesine ulaşabilecek nokta atışı içerikler elde edebilirsiniz. Başta gayrimenkul sektörü olmak üzere sağlık ve turizm üzerine yoğunlaşan web siteleri için güçlü bir bilgi olduğuna inanıyorum.


Tamamen özgün bir içerik elde etmek için şu yol da izlenebilir; kaliteli ve güçlü bir metni önce İngilizce'ye sonrasında Google Translate üzerinden Çince'ye çevirip sürekli bahsettiğimiz "son okumayı" yapmak ve yayına almak!

Yorumlarınız Değerlidir