Bulut Madenciliği ile Ne Kadar Para Kazanılır? - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Bulut Madenciliği ile Ne Kadar Para Kazanılır?


Bulut madenciliği ne kadar para kazandırır? Bulut madenciliği nedir? sorularına vereceğimiz cevaplara ek olarak bulut madenciliği siteleri hakkında bilgiler paylaşacağım. 


Öncelikle Bitcoin üretim mantığına değinmek gerek. Bitcoin bilgisayar işlemci gücüne bağlı olarak kısa veya uzun süreleri bulabilen; ciddi algoritmaları çözmeye dayalı bir bulmaca çözme işlemi. Sonunda da hediyeniz bir Bitcoin veya yoğunlaştığınız sanal para birimi oluyor. 


Ciddi işlemci gücüne sahip bir süper bilgisayar bu süreyi kısaltabiliyor ve daha hızlı Bitcoin sunabiliyorken sadece kendi bilgisayarımla Bitcoin üretebilir miyim diye soranlara; "Evet 480 sene beklerseniz 1 Bitcoin sahibi olabilirsiniz." cevabı verilebilir.





2014'te temelleri oluşturulup 2017'de gaza basılan bulut madenciliği yani cloud mining iş modelinde ise şirketler kendi süper bilgisayarlarının islemci güçlerini heveslilere kiralayıp bu isten para kazanmaya odaklandı.


Peki madem bu arkadaşların süper bilgisayarları var neden millete kiralamak yerine kendileri kazanmıyor sorusuna da değinmek gerek.


Güvenilir olması umulan bu şirketler yatırımlarını USD cinsinden yapmakta ve size bilgisayarlarını yine USD cinsinden kiralamakta. Özetle Bitcoin değerinin sıfırlandığı bir senaryoda sizden parasını dolar olarak aldığı için risklerinden kendine göre arınmış oluyor.


Kullanacağınız havuzun COIN çalmayacağına emin olmalı ve güvenilir bulut madenciliği firmaları ile çalışmalısınız. Bunu kripto madenciliği adı altında yeni nesil bir saadet zinciri olarak gören kişiler de mevcut. 


Bitcoin madenciliği nedir, bulut madenciliği nedir, cloud mining türkiye, bulut madenciliği nasıl yapılır kavram ve başlıklarına değindik. Umarım yol haritanızı bizimle paylaşır ve yazımızın zenginleşmesine katkıda bulunabilirsiniz.


Profesyonel editörlük ve içerik hizmetlerimiz için medyabudur@gmail.com e-posta adresimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir