Anket Doldur Para Kazan Siteleri 2023 - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Anket Doldur Para Kazan Siteleri 2023


Anket doldur para kazan siteleri, internetten para kazanmak isteyen kadın erkek tüm mikro gelir sevdalıları tarafından kullanılmaktadır. Çünkü süreç bir bilgisayar ve internet bağlantısı gerektirecek kadar basittir.


Şimdilerde evden para kazanmak isteyenlerin listelerinin üst sıralarında yer alan anket doldurma işi gerçekten para kazandırıyor lakin ayda 1.000 dolar ayda şu kadar bin TL ile köpürtülecek kadar da para bırakmıyor. 


Elbette farklı anket siteleri üzerinden ve yoğun saatler harcayarak miktarı artırmak olası ancak yaptığım araştırmalar ayda 80-90 doların üzerine çıkamayacağınızı göstermekte. 





90 doların; 2021 Ocak kuru itibariyle 1.200 TL olduğu düşünüldüğünde yabana atılacak bir para değil. 


Bu arada şunun da altını çizeyim; yoğun trafik alan bir web siteniz varsa, sözlüklerde vs'lerde hissettirmeden tanıtım yapabileceğinize inanıyorsanız kazanç linkiniz üzerinden üye olanlarla çok daha fazlasını kazanabilirsiniz.


Emekliler, home-office çalışanlar, gençler, öğrenciler ve ev hanımları gibi günde 1-2 saatten fazlasını ayırabilecek kimseler için anket doldurarak para kazanma yöntemi üzerine yoğunlaşacak, güncel bilgileri ve deneyimlerimi paylaşacağım.


En sık gelen sorulardan biri ankete başladıktan sonra sistemin sizi atması ki bu gelir metodundan soğuyanların en sık dile getirdiği mevzu. İzah edeyim;


Güvenilir anket siteleri cinsiyetinize, kişisel tercihlerinize, medeni durumunuza elbet öncelikli olarak dikkat eder ancak çok daha derinlere indiği sorgulara da dikkat eder. 3. soruda o ankete uygun olmadığınızı anlayabilir ve teşekkür eder özetle. Şeker veya tütün kullanmıyorsanız ilgili ankete uygun bir aday olmayabilirsiniz.


Şahsen ySense anket sistemini kullanıyor ve tavsiye ediyorum. İşim gereği diğerlerine vaktim olmuyor.


Toplamda 265.18 USD kazanmışım. Günde de 3-4 anketin geldiğini de vurgulamak gerek. Şimdiki bakiyem ise 25 dolar civarı. 52 dolar olduğu zaman 2 dolar komisyon ödeyerek çekeceğim.


Bu arada kadın olmadığı halde kadınlara daha sık anket geldiğini düşünerek "kadın gibi" ilerlememek cevaplarda samimi olmak gerekiyor. Uzun süredir kullanıyorum; herhangi bir ceza veya uyarı ile karşılaşmadığımı belirtmek isterim.


Bir önemli konu da Avrupa ve ABD'den sisteme katılan kişilerin çok daha fazla anket aldığı düşüncesi. Kesinlikle doğru! Dil bilginize ve yaşadığınız ülkeye göre daha fazla kazanacaksınız. 


Anket doldurarak para kazanma işinden bir şeyler kalsın istiyorsanız, uzunca anket sürelerini de düşünerek çalışma sürelerinizi planlamalısınız. ySense'de Chrome bildirim eklentisi yeni anket geldiği zaman bildirim ile haber veriyor. 


Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanılır?


Öncelikle anket doldur para kazan siteleri bulmanız ve bunların güvenilir ve referanslı olması gerekiyor. Daha sonrasında üye olmalısınız. Üyelik esnasında bilgilerinizi eksiksiz şekilde girdiğinizden emin olun. Özellikle e-posta adresine dikkat edin. Zira bir çok sistemde anketler size maille bildirilecek ve çevrimiçi dolduracaksınız. 


Devamlı elinizin altında olacak mümkünse bu işe özel oluşturduğunuz bir mail adresi verin. AOL, OUTLOOK, GMAIL, MAILCOM, HOTMAIL üzerinden ücretsiz e-posta alabilirsiniz.


Anket Doldur Para Kazan Siteleri Neler?


Swagbucks, Toluna, OnePoll, LifePoints, i-Say, Inbox Pounds, Opinion Outpost, Panel Opinion, Pinecone Research, YouGov, PanelBase, Hiving, Prolific Academic, Surveybods, The OpinionPanel Community, Valued Opinions, MindMover, iPoll, PopulusLive, Branded Surveys, New Vista Live, Mobrog, Myiyo, MarketAgent, Joinhiving; en büyük ve en güvenilir anket siteleri olarak öne çıkar. 


Oyunlar, web aramaları ve video izleme gibi görevleri tamamlayarak para kazanabilirsiniz.


Bu arada anket sitelerinin verdikleri ödüller farklı olabiliyor. Para, kupon ya da hediye çekleri arasından tercih yapabilirsiniz. ySense; Türkiye için minimum 50 dolarlık çalışma talep etse de bu tutar Almanya ve İtalya'da 5-10 dolarlık düşük tutarlarda.


Anket Sitelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler


  • Anketler 10 dakika ila 30 dakika arasında değişir.
  • Hızlı ve alelacele yanıtlar vermeyin.
  • Türkiye'de yaşamıyorsanız PayPal üzerinden de para alabilirsiniz.
  • Bazı firmaların app yani uygulamaları da bulunmakta.
  • Amazon kuponları olarak da ödül alabilirsiniz.
  • İngilizce biliyorsanız kazancınız artar.
  • Bazıları anket dışı etkinlikler için de para öder.
  • Anketlerin ücreti genellikle 0,50$ ile 1$ civarında olmaktadır.
  • Yine bazı anketlerin forum bölümleri etkileşim ve öğrenim sağlar.
  • Bir çok firmanın milyonlarca abonesi vardır.
  • Profilinizi eksiksiz bir biçimde doldurun.
  • Standart kullanıcı sözleşmesi dışında bir şeye onay vermeyin.
  • Gönderilen tüm anketleri doldurmak zorunda değilsiniz.
  • Bazı sorular 2+2 nedir diyerek dikkatinizi ölçer.
  • İlk aldığım hediye çeki ile elektrikli kızartıcı aldığımı hatırlıyorum.

Anketleri hemen tamamlamak için tutarsız bilgiler verirseniz sonrası için anket alımlarınız düşecek ve zaman içinde kalitesiz üye statüsüne düşürüleceksiniz. 


Sizler için en iyi anket doldur para kazan siteleri derlemesi yaptım. Umarım değerli yorumlarınızı paylaşırsınız.

Yorumlarınız Değerlidir