İnstagram'ın Çevrimiçi Güvenliği Artıracak Yeni Araçları - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

İnstagram'ın Çevrimiçi Güvenliği Artıracak Yeni Araçları


Instagram, gençlerin çevrimiçi güvenliği için daha fazla önlem alıyor.


Bir Instagram blog gönderisine göre, genç kullanıcıların korunmasını daha da sağlamak ve ebeveynlerinin endişelerini hafifletmek için sosyal medya uygulaması "Mola Ver" özelliği de dahil olmak üzere yeni uyarıcı araçları ve özellikleri hayata geçirdi.





Teknoloji devinin başkanı Adam Mosseri, en son özelliğin "insanların zamanlarını nasıl harcadıkları konusunda bilinçli kararlar vermelerini sağlamayı" amaçladığını yazdı.


Genç kullanıcılara, gelecekteki kısa molalar için hatırlatıcılarını ayarlamak için bir öneri ile Instagram üzerinden bilgi verilir. Ayrıca, bu durumu düşünmelerine yardımcı olacak uzman destekli ipuçları da sağlanır.


Instagram'ın özellikle genç kullanıcılar arasında sağlıklı sosyal medya kullanımını teşvik etmenin anlamlı bir yolu olacağını umduğumuz yeni "Ara Ver" özelliğinin genel olarak memnuniyetle karşılaşacağını ümit ediyoruz.


Mola ver özelliği Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, İrlanda, Kanada, Yeni Zelanda ve Avustralya'da kullanıma sunuldu. Ayrıca özelliğin 2022'nin başlarında tüm kullanıcılara ulaşacağı duyuruldu.

Yorumlarınız Değerlidir